REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu’nu ziyarette erkekler önde kadınlar arkada

Ramazanoğlu’nu ziyarette erkekler önde kadınlar arkada

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini konuk etti. Bakanlıkta verilen kahvaltıda çekilen fotoğraf, ilginç bir detayı ortaya çıkardı. Kadın Bakanı ziyarette erkekler önde, kadınlar ise arka sırada oturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2015 Cuma, 18:16

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, bir yandan sorumluluk alanına giren konularla ilgili çalışmalar yaparken, diğer yandan kutlama ziyaretine gelenleri de kabul ediyor. Koltuğuna ısınmaya çalışan Ramazanoğlu’nu ziyaret eden bir heyette Denizli’den gitti.

Bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyelerinden oluşan heyete Bakan Ramazanoğlu bir kahvaltı verdi. Kahvaltıda çekilen fotoğraf, ilginç bir ayrıntıyı ortaya çıkardı. Ramazanoğlu’nun bulunduğu masaya yakın bölüm erkeklere ayrılırken, kadınlar ise arka sıradaki masada oturdu.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
Bakan Sema Ramazanoğlu, kabulde yaptığı konuşmada, toplum olarak her türlü kültürel ve ahlaki erozyonun hedefinde olduğunu belirterek, “Biz burada toplumu inşa ediyoruz. Kültürel değerlerimizi korumanın, kendimiz olarak kalabilmenin mücadelesini veriyoruz. Yollar, barajlar yapabilirsiniz ama toplumu inşa edemezseniz bunun hiçbir anlamı yok. Çok genç ve dinamik bir nüfusumuz ve yapılacak çok işimiz var. Gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Bunları sizlerle, sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliğiyle çalışarak yapacağız ” dedi.

Bakanlığın, aile ve sosyal politikalar olmak üzere iki parametre taşının olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, “Gözü yaşlı, yüreği incinmiş herkes, engelliler, yaşlılar, kimsesi olmayan kadınlar, şehit yakınları, gaziler, çocuklar, tenceresi kaynamayan, sobası yanmayan evler, ‘bize bakacak kimse yok mu?’ diyen herkes, vicdanı titreten her şey görev alanımıza giriyor” diye konuştu.

denizli-sema-ramazanoglu-hemsireleri-ile-bulustu-ic

Bu arada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, ziyaretin anısına heyette bulunan kadınlara telkâri yaka iğnesi hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı