REKLAMI GEÇ

TARTIŞILAN AFİŞ İNDİRİLDİ

TARTIŞILAN AFİŞ İNDİRİLDİ

Denizli’de AKP tarafından Çınar Meydanına asılan “Ergenekonculara Oy Moy Yok” yazılı dev pankart gerginliğe neden oldu. Pankarta tepki gösteren İşçi Partiler pankartın asıldığı otel önünde basın açıklaması yaptıktan sonra pankartı indirdi.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2011 Cuma, 18:56

Denizli’de AKP tarafından Delikliçınar Meydanı’ndaki Esin Otel’e asılan “Ergenekonculara Oy Moy Yok” yazılı dev pankart İşçi Partililer tarafından zorla indirildi.
Esin Otel’in önüne gelen Cumhuriyet Güçbirliği bağımsız milletvekili adayı Mustafa Güleç ve İşçi Partililer, AKP tarafından asılan “Ergenekonculara Oy Moy Yok” yazılı dev pankarta tepki gösterdi.

Bazı partililer yan binalardan otelin çatısına çıkarak pankartı indirdi. Bu sırada olay yerine polis, işçi partililere müdahale etti. Polis ile partililer arasında kısa süreli gerginlik de yaşandı. Milletvekili adayı Mustafa Güleç, seçim aracındaki mikrofondan “Altına imzasını dahi atmayan Fethullahçı çetenin pankartı indirildi” dedi.

Daha sonra İşçi Partililer otelin önünden ayrıldı. Olayı otelin karşısından izleyen AKP’liler ise otele gelerek yetkililer ve polisle görüştü. Pankartın tekrar otele asılıp asılmayacağı henüz belli değil.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı