REKLAMI GEÇ

Tin: “Yaşlılarımız bereketin anahtarı”

Tin: “Yaşlılarımız bereketin anahtarı”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tin, “Ülkemizin değerlerini bugünlere taşıyan, sabırla bizleri yetiştiren ve geleceğimize güç veren yaşlılarımız bizim baş tacımızdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2016 Cumartesi, 13:50

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yılların birikimini ve tecrübelerini bugünlere taşıyan ve yol gösterici olan yaşlıların ayrı bir yere ve öneme sahip olduklarını belirterek, “Sonsuz sevgi ile bizleri bugünlere taşıyan ve sabırla bizleri yetiştiren yaşlılarımız için ne yapsak azdır. Onlar bizim baş tacımızdır. Yaşlılarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmeleri en büyük dileğimizdir. Onların sağlıkları elverdiği ölçüde hayatta aktif olmaları ve imkanlarının daha da iyileştirilmesi için hep birlikte gayretimizi ortaya koymaya devam etmeliyiz” dedi.

Çalışma hayatının yoğunluğu ve ağırlaşan hayat şartları nedeniyle aile ilişkilerinde zaman zaman sorunların yaşandığını anlatan Tin, “Ancak millet olarak tüm bu olumsuzluklara rağmen dayanışma, yardımlaşma ve yaşatılan geleneklerimizle aile birliğini ayakta tutmak için gayretimizi sürdürüyoruz. Türk milleti olarak bizim en büyük hasletlerimizden bir tanesi de yaşlılarımıza sevgi, saygı, ilgi ve itina göstermektir. Bugün olduğu gibi geleceğimizin teminatı olan yeni nesli de aynı bilinçle bu hasletlerle yetiştirmek ve yaşlılarımıza saygıyı esas alan temel düşünceleri öğretmek inancımız ve insanlığımız gereği büyük önem taşımaktadır. Çünkü onlar bereketin anahtarıdır. Bizi millet olarak güçlü kılan aile yapımızın korunmasıdır. Bu vesileyle varlıklarıyla bizleri güçlendiren tüm yaşlılarımızı yürekten selamlıyor, yaşlılar haftası vesilesiyle güzel gönüllü insanlarımızın ellerinden öpüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı