REKLAMI GEÇ

Uçar’dan Serçe’ye sert yanıt

Uçar’dan Serçe’ye sert yanıt

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin fotoğrafını, Noel Baba’ya montajlayarak, Forum Çamlık’ın kulesine Noel Baba maskotu konmasını eleştiren Fikret Serçe’ye, AKP İl Başkanı Bilal Uçar’dan sert yanıt geldi. Uçar, “Partimizde üyelik kaydı bile bulunmayan bu şahıs, kendi reklâmını yapmak için çok çirkin bir üslup ve tavırla sözüm ona siyaset yaptığını zannediyorsa ancak kendini aldatır” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2008 Perşembe, 01:00

Seviyesiz ve karalamaya dönük siyasetle şovmenlik yapanların parti içinde yerinin olmadığını söyleyen AKP Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, yaptığı açıklamada Fikret Serçe’nin AKP ile hiç bir ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Fikret Serçe’nin AKP ile hiçbir ilişkisi bulunmadığını belirten Uçar, “Partimizde üyelik kaydı bile bulunmayan bu şahıs, kendi reklâmını yapmak için çok çirkin bir üslup ve tavırla sözüm ona siyaset yaptığını zannediyorsa ancak kendini aldatır. Türkiye’de kirli siyaset dönemi kapanmıştır. Seviyesiz ve karalamaya dönük siyasetle şovmenlik yapanların aramızda yeri yoktur. Ayrıca belediye başkanımız Nihat Zeybekci hakkında uluorta asılsız beyanatlar vermesi kamuoyunu aldatmaktan ibarettir” dedi.

Uçar, “Bu şahsın Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci hakkında asılsız sözlerle kamuoyunu yanıltması ve Noel babaya benzeten tavırlarından dolayı kendisini şiddetle kınıyoruz. Bizler AKP olarak temiz ve dürüst siyaseti benimsemiş, millete hizmeti ön planda tutan yöneticilerle ve adaylarla yolumuza devam etmekteyiz. Partimizin siyasi ve ahlaki kriterlerine uymayan, kendi çıkarlarını düşünen hiçbir kişinin AKP’nin hizmet kervanında yer alması asla düşünülemez” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı