REKLAMI GEÇ

Çalışma fırsatı bulmuştuk

Çalışma fırsatı bulmuştuk

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Tekin Akmansoy’un ölümünün ardından yayınladığı mesajıyla tiyatro sanatının uzun süre yeri dolduramayacak bir değerini yitirdiğini bildirerek üzüntüsünü ifade etti.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2013 Salı, 16:58

Denizli’nin önemli değerlerinden biri usta tiyatrocu Tekin Akmansoy’un ölümünün ardından Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybeki de bir mesaj yayınlayarak, üzüntüsünü dile getirdi.

Denizli Belediye Başkanı olduğu yıllarda sanatçı Akmansoy’la birlikte çalışma fırsatı bulduklarını kaydeden Milletvekili Zeybekci, “Başkanlığım döneminde tiyatro sanatının yaygınlaştırılması amacıyla Akmansoy’a işbirliği talebini iletmiştik. Bizi kırmadı, emek verdi” dedi.

Usta sanatçıyı bu nedenle yakından tanıma fırsatı da bulduklarını belirten Zeybekci, “Konservatuar kurslarımızda ve uluslararası tiyatro festivallerimizde Denizli’ye hizmet etti. Kentimizdeki tiyatronun yol haritasını çizdi. Bizlere bu kadar emeği geçen sanatçı Akmansoy’u kaybetmek en çok da bizleri üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere sanat dünyasının başı sağ olsun diyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı