REKLAMI GEÇ

ARPACI’YA SAĞLIK ENGELİ

ARPACI’YA SAĞLIK ENGELİ

CHP’den milletvekili aday adayı olmak için kolları sıvayan İzzet Arpacı, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle, aday adayı olamadığını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2011 Perşembe, 18:34

CHP’den milletvekili aday adayı olmak için yola çıkan İzzet Arpacı, milletvekili aday adayı olamıyor. Arpacı, partide yaptığı basın toplantısında, neden aday adayı olamadığını açıkladı.

,

Zafer Gonenc

Arpacı, “3 ay önce başladığım seçim çalışmalarında tabandaki partililerimizle çok sıcak bir iletişim kurduk bunun da partimizin çalışmalarına ivme kattığını ve pozitif olarak yansıdığına inanıyorum. Çalışmalarımın devamı aşamasında, aday belirleme sürecinin sonuna yaklaştığımızda kısmet mi böylesi mi daha hayırlı bilemiyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Pamukkale Üniversitesi’nde anjiyo, 9 Mart’ta ise BSK Cerrahi Hastanesi’nde 3 damar değişikliği ile sonuçlanan by-pass ameliyatı oldum. 1 hafta hastanede yattıktan sonra evimde mecburi olan dinlenme süresini geçirmekteyim. 37 yıllık tecrübe ve bilgi birikimimi partim için harcamaya kendimi adayıp, aday adayı olarak çıktığım yolculuğa son veriyorum ve aday olmuyorum” dedi.

Doktorların evden çıkmadan, kalabalığa girmeden en az 20 Nisan’a kadar, dışarıdan kontrol
ederek aday olabileceğimi söylemelerine rağmen bunu içine sindiremediğini ifade eden Arpacı, “Son 25 gün partimin propagandasını yapamazken, sahada çalışıp, el sıkmadan, göz göze gelmeden olmayacağına inandığım için çalışan arkadaşlarımın emeğine saygı gereği aday değilim. Başlarken zaten adaylığım önce Denizli’ye ve bölgeme, daha sonra ülkeme, en sonra aileme hayırlı ise olsun diyerek başladım. Nasip değilmiş sağlık olsun her şeyin başı sağlık. Ben CHP’nin 12 Haziran’da iktidar olarak bu mücadeleyi taçlandıracağına inanıyorum. İl başkanımın şahsında tüm örgütlerimize ve aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum ve başkanıma da en geç 20-25 Nisan’dan itibaren partimin vereceği her görevi emir telakki edip çalışacağımın sözünü vermek istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı