REKLAMI GEÇ

Ataman laboratuvara girdi

Ataman laboratuvara girdi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, hastalarla bir araya geldi. Hastane laboratuvarında üniversite öğrencileriyle objektiflere poz veren Ataman, bilime önem verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, hastane personeli, öğrenciler ve hastalarla bir araya geldi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan’ın da katıldığı hastane gezisi sırasında Ataman’ı, yataklarının başucunda gören hastalar ve hastane personeli, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hastalarla tek tek ilgilenen Ataman, hastaların durumlarıyla ilgili hastane doktorlarından bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında personel ve hastalara karanfil dağıtan Ataman, yine herkesin gönlünü fethetti.

Hasta ziyaretlerinin ardından laboratuvarda görev yapan hastane personeli ve öğrencilerle bir araya gelen Ataman, Başhekim Demirkan’a, geniş imkânlarla donatılmış laboratuvarı çok beğendiğini dile getirdi ve öğrencilerle yaptığı kısa bir söyleşinin ardından objektiflere poz verdi. Bilime önem verilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Adayı Ataman, PAÜ Hastanesi’nin bunu büyük bir titizlikle yerine getirdiğini söyledi. Ziyaretlerin ardından hastane bahçesindeki hasta yakınlarıyla buluşan Ataman, onların sorularını yanıtladı. Bir hasta yakınının “TOKİ projesi nedeniyle yıkılan konutlarımızın durumu, sizin başkan seçilmeniz halinde ne olacak?” sorusuna cevap veren Ataman, “Bizim başkanlığımız döneminde alacağımız tüm kararlarda, o kararlardan etkilenecek bölge halkının düşüncelerine önem verilecek ve halkın uygun bulmadığı konularla ilgili kararlar yürürlüğe sokulmayacaktır. Elbette yeni konutlar da üretilecek ancak kimseye buralara geçmesi için her hangi bir zorlama yapılmayacak. Halkın istekli olmasına dikkat edilecek. Bizim için önemli olan, Denizli halkının mutluluğudur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı