REKLAMI GEÇ

Belediyeler cansuyu vermeli

Belediyeler cansuyu vermeli

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, Denizli’nin üretimden kopma noktasına geldiğini belirterek, “Yerel yönetimlerin asli görevlerinden biri, kent ekonomisini iyileştirmektir. Yeni projelerle birlikte kentin ticari hayatına can suyu verilmeli” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan iş merkezlerini ve küçük esnafı ziyaret eden CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, ‘devren kiralık’, ‘devren satılık’ ilanlarının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Ülke ekonomisinin sürekli bir düşüş halinde olduğunu dile getiren Başkan Adayı Ataman, üretimden kopma noktasına gelen Denizli’de, durumun daha da vahim olduğunu söyledi. Döviz kurlarındaki dengesiz gidişat ve dünyayı kasıp kavuran ekonomik kriz nedeniyle Denizli ihracatında meydana gelen düşüşün küçük esnafa da yansıdığını söyleyen Ataman, “Yerel yönetimlerin asli görevlerinden biri, kent ekonomisini iyileştirmektir. Yeni projelerle birlikte kentin ticari hayatına can suyu verilmeli” diye konuştu.

Anıt Han, Denizli Çarşısı ve Ege Çarşısı’ndaki esnafla bir araya gelen Ataman, Anıt Han’da bir işyeri olan Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı Hüseyin Sarı’yı da ziyaret etti. Birlikte, Denizli’nin seçim gündemini değerlendiren Ataman ve Sarı, 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde birbirlerine başarılar dileyerek dostluk gösterisinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı