REKLAMI GEÇ

Yurtseven, “AKP’yi nakavt edeceğiz”

Yurtseven, “AKP’yi nakavt edeceğiz”

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, 2014 yerel seçimlerinde Denizli Belediye Başkanlığı’nı Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanacağını iddia etti. Yurtseven “Şimdiden çalışmalara başladık. Bu yarışta atlet değil, boksör olacağız ve AKP’yi nakavt edeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2012 Perşembe, 17:08

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Yıldırım Aycan’ın CHP İl Başkanlığı’na adaylık açıklamasının sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yurtseven Pazar günü yapılacak kongrede birlik ve beraberliğin ön plana çıkacağını belirterek “Bunu şimdiden görüyoruz. Her iki adayımızda birbirlerinin adaylık açıklamasına katılarak destek verdiler. Pazar günü kimse kaybetmeyecek. CHP kazanacak” dedi.

Kongre ile birlikte Denizli’de örgütlenme çalışmalarının tamamlanacağını da sözlerine ekleyen CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, hemen çalışmalara başlayacaklarını ve 2014 yerel seçimlerinde Denizli Belediye Başkanlığı’nı Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanacağını iddia etti. Yurtseven “Kendi içimizdeki yarışta atlet gibi hedefe koşacağız.
2014’te ise boksor gibi AKP’yi yeneceğiz. İlk raunt ilçe kongreleriydi. İkinci raunt İl Başkanlığı seçimi. Sıra Denizli Belediye Başkanlığı seçiminde üçüncü raunt o. Şimdiden çalışmalara başladık. Bu yarışta ise atlet değil, boksör olacağız ve AKP’yi üçüncü rauntta nakavt edeceğiz. Denizli Belediye Başkanlığı bizim olacak” diye konuştu.

Yorumlar

reco   -  Bağlantı 11 Temmuz 2012, 16:13

ömer bey,sokak ağzı ile ilçe başkanlığı yapılmaz.kıbleyi siz bilirmisiniz ki başkasına öğretmeye kalkmayınız.

Ömer Yurtseven   -  Bağlantı 12 Haziran 2012, 23:51

Mehmet Atıl sen gel benim yanıma,sana siyaset ve hayat dersi vereyim de kıbleni bul.Olur mu güzel kardeşim senin benimle uğraşmaya nefesin ve sesin yetmez.Bu kadar yoğunluğumuz arasında sizlere vakit ayırabilir,gereken yanıtı da verebilirim.Unutmayın meydan artık boş değil…

mehmet atıl   -  Bağlantı 11 Haziran 2012, 09:31

ömer kardeş senin okuman yazmanda kötüymüş yahu.yaşanabilir kentler sıralamasına baktım da denizli 52. sırada değil 29. sıradaymıy meğer.HAY ALLAH görüyormusun.

mehmet atıl   -  Bağlantı 11 Haziran 2012, 09:14

sizin başınızda adnan bey gibi bir milletvekili olduğu sürece bir arpa boyu yol gidemezsiniz.bunu iyi bilin.ömer kardeş.KESKİN sirke ancak partisine zarar verir.

mehmet atıl   -  Bağlantı 11 Haziran 2012, 09:11

ömer efendi.siz adam gibi genel kurul bile yapamıyorsunuz.AKP ile nasıl başa çıkacaksınız ki.Yumruğu AKP ye vuracağınıza kendinize vuruyorsunuz.dikkat edin Ömer kardeş.kendi kendinizi nakavt etmeyin sakın.

serdarmerdoğlu   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 12:08

yenilen pehlivan güreşe doymazmış
Ömer bey Bu söylediklerinizi bir anket yaptırıptamı söylüyorsunuz Bu anketi Chp il binasın damı yaptırdınız.

Ömer Yurtseven   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 01:09

Hep karşıyım rumuzuyla yazan arkadaş adını yazmaya cesaretin yok galiba.Gaza gelmek ifadesi size çok uygun diye düşünüyorum.Gazlanmış olduğun yazdıklarından belli.Gazını aldır da öyle gel olur mu?

Ömer Yurtseven   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 01:06

AKP yeni bir denizli değil,batan bir denizli yarattı.Kişi başına düşen milli gelirde 49.sırayı geriledik,krediye yüklendik Türkiye’de 6.sıraya yükseldik.Yaşanabilir kentler sıralamasında ise 52.sıradayız.Mehmet Atıl efendi yeter mi?

mehmet atıl   -  Bağlantı 8 Haziran 2012, 13:36

yeni bir denizli yaratan akpartili belediyenin karşısında söylediğiniz mümkün değilki.sözler gayretler nafile.vatandaş tan ne diye oy isteyeceksin ömer efendi bunu duyalım öncelikle.

zeki YILDIZ   -  Bağlantı 8 Haziran 2012, 10:09

:))) :))) :)))
çok çalışmak lazım çok

HEP KARŞIYIM   -  Bağlantı 8 Haziran 2012, 09:05

bunu kim gaza getirdiyse iyi gaza gelmiş.sallamanında bir usulü vardır bence.bu haberi sakın silmeyinde seçimde rezilliğini yüzüne vuralım….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı