REKLAMI GEÇ

Yurtseven “Keskin’le siyasetin rengi değişecek”

Yurtseven “Keskin’le siyasetin rengi değişecek”

CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesini “Keskin’le Türkiye’de siyasetin rengi değişecek’’ diye yorumladı.

/ DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2012 Pazartesi, 16:36

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı yeni MYK’nın örgütlerde büyük bir heyecan uyandırdığını belirten CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, “Partimiz yeni vizyonu ile Türkiye’de iktidarın ve umudun adresi haline gelecek” dedi.

Yurtseven, Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Keskin ile örgütlere yeni bir dinamizm geleceğini savunarak “Adnan Keskin bilgi birikimi ve heyecanı ile örgütlere moral ve canlılık aşılayacaktır. Çünkü, örgütler Keskin’i istiyor ve bekliyordu. Bu açıdan Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olması sürpriz olmadı. Ancak bu gelişme sadece Denizli örgütünde değil tüm örgütlerde büyük bir sevinçle karşılandı. Kurultayda Keskin’in en yüksek oyu alarak Parti Meclisi’ne girmesi bunun ilk işareti olmuştur. Sayın Keskin, CHP örgütlerinin sevgilisi, AKP’nin de korkulu rüyası olacaktır. Türkiye’de siyaset çıkmaza girmiş, AKP’den kurtulmak isteyenler yeni bir arayışa yönelmiştir. Bu yüzden 2014 ve 2015’te yapılması düşünülen yerel ve genel seçimlere CHP çok farklı stratejiyle hazırlanacak ve halkımızın umudu haline gelecektir. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Adnan Keskin ile tüm CHP örgütleri iktidar seferberliği için start alacaktır. CHP ile Türkiye’de siyasetin rotası, Adnan Keskin ile de siyasetin rengi değişecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı