REKLAMI GEÇ

“30 Mart akşamı bizim zaferimiz olacak”

“30 Mart akşamı bizim zaferimiz olacak”

CHP Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, gidilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirterek, “Yurttaşlarımız da uzattığımız eli hiçbir zaman boş bırakmıyor. 30 Mart akşamı bizim günümüz, zaferimizin tarihe yazıldığı gün olarak anılacaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2014 Pazartesi, 10:00

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Karahayıt Belediye Başkanı olan İbrahim Vural, geçtiğimiz hafta gene onlarca kilometre yol kat etti. Binlerce ilçe sakiniyle tek tek el sıkışan Başkan Vural, kahvehanelerden, ev ziyaretlerine, meslek odalarından sivil toplum örgütlerine çok sayıda ziyareti de gerçekleştirdi. İktidar yürüyüşünde kendisine ve ekibine destek isteyen Vural’a ilgi büyüktü.

Başkan Vural, geride bıraktığımız 7 günlük sürede Halk Caddesi, Atatürk Caddesi, Topraklık Mahallesi, Kayıhan Mahallesi, Fatih Mahallesi, Aktepe Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Lise Caddesi, Tekkeköy Mahallesi, Üçgen Bölgesi ve Forum Çamlık AVM’yi ziyaret etti. Bölge ziyaretlerinin dışında, minibüs duraklarını, seçim bürolarını ve ev ziyaretlerini de programına sığdıran Başkan Vural’a ilgi büyüktü.

Geniş katılımın olduğu minibüs duraklarında yapılan toplantılarda ortak konu mevcut güzergahlardı. Hat sahipleri ve şoförler, mevcut belediye yönetiminin güzergâhlar konusunda kendilerine çok sıkıntı yarattığını ve uygulamanın tekrar düzenlenmesi gerektiğini söyledi. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural konuşmasında, konuyla yakından ilgilendiğini ve kimseyi mağdur etmeden yapılması gerekenin yapılacağının altını çizdi.
denizli-chp-ibrahim-vural-ic

Kayıhan Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde konuşan Başkan Vural, seçim çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini ve seçim gününe yaklaştıkça, sahadaki rekabetin gittikçe artacağının altını çizdi. Başkan Vural sözlerine şöyle devam etti.
“Biz bugüne kadar gezilmedik cadde, dokunmadık vatandaşımız kalmayacak diyerek yola çıktık. Ben ve ekibim bu konuda halkımızdan aldığımız destekle yorulmadan çalışıyoruz. Herkese elimizi uzatıyor, herkesten destek istiyoruz. Yurttaşlarımız da uzattığımız eli hiçbir zaman boş bırakmıyor. Gösterdikleri ilgi ve sevgi, doğru yoldaki inancımızı pekiştiriyor.
30 Mart akşamı bizim günümüz, zaferimizin tarihe yazıldığı gün olarak anılacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı