REKLAMI GEÇ

CHP’li gençler Atalay için imza topluyor

CHP’li gençler Atalay için imza topluyor

CHP’li gençler, “Bir imza da sen ver, köstebek gereğini yapsın” sloganıyla imza kampanyası başlattı. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Çelik, “Sorumsuzluklarıyla Türkiye toplumunun zafiyet yaşamasına yol açan Beşir Atalay, gereğini yapmalı ve istifa etmelidir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2011 Çarşamba, 17:55

“Bir imza da sen ver, köstebek gereğini yapsın” sloganıyla Türkiye genelinde CHP’li gençler tarafından başlatılan imza kampanyası ile ilgili olarak açıklamada bulunan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Çelik, ülkede her anlamda insanlık sorunu olduğunu söyledi.

Çelik, “Güvenlik güçlerini zafiyete uğratan ve son olarak yüzyılın yolsuzluğunu örtmeye çalışan Beşir Atalay gereğini yapmalıdır. Deniz Feneri davasında yüzyılın soygunu olayının üzeri örtülmek istenmektedir. Almanya da açılan dava bir yıl beş ayda bitti. Bizde davanın açılma tarihi 19 Eylül 2008. Hala sonuç yok” dedi. Vatandaşları tüm illerde başlatılan imza kampanyasına katılmaya davet eden Çelik, Bakan Atalay’ın gereğini yaparak, istifa etmesi gerektiğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı