REKLAMI GEÇ

CHP’DE MEHMET VAROL, KÖYLÜNÜN SESİ OLACAK

CHP’DE MEHMET VAROL, KÖYLÜNÜN SESİ OLACAK

Köylünün, çiftçinin Ankara’da sesi olmak için yola çıktığını belirten CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Varol, “Sıkıntılarınızı biliyorum. Bunları çözmek için çalışacağım” diyerek çiftçilerden destek istedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2011 Pazartesi, 17:47

CHP’de 3 Nisan’da yapılacak ön seçim öncesi çalışmalarını sürdüren CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Varol, köy ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Denizli KÖY-KOOP Üst Birlik Başkanı ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Varol, son olarak Pınarkent’i ziyaret etti. Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Mehmet Varol, AKP hükümetinin tarım icraatlarını eleştirdi, çözüm önerilerini anlattı.

Vatandaşlara neden aday olduğunu açıklayan Mehmet Varol, “Denizli’de KÖY-KOOP’un 15 binden fazla kayıtlı üyesi var. Ben yıllardır köylülerin sorunlarını yakından biliyorum. Bu sorunlara çözüm olabilmek için aday olmak istiyorum. Ankara’ya sizlerin sesi olmak için gideceğim. Köylü kardeşlerimin ne zaman başı sıkışsa ve neye ihtiyacı olursa Ankara’da kapım her zaman açık olacak. AKP iktidarı yıllardır köylümüzün yüzünü güldüren adımlar atamadı. Mazot ve gübre fiyatları aldı başını gitti. Üstelik köylünün mahsulü de masraflarını bile kurtarmadı. Bu sıkıntıları yakından biliyorum. Bunları çözmek için yola çıktım. Desteğinizi esirgemeyin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı