REKLAMI GEÇ

CHP’den evleri yanan Akderelilere yardım

CHP’den evleri yanan Akderelilere yardım

Denizli’ye bağlı Akdere köyünde 6 evin yanarak kül olduğu olaydan sonra CHP Denizli örgütü, evleri yanan ailelere ‘’Geçmiş olsun’’ ziyaretinde bulundu. CHP’liler evi yanan ailelere her türlü yardımı yapacak.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2012 Pazartesi, 16:11

CHP İl Başkanı Yıldırım Aycan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Selahattin Koçdemir, Belediye Meclis Grup Başkanvekili Teoman Sancar ve yöneticiler Akdere köyüne gitti.

Önce köy muhtarı Muhammet Sraç’tan olayla iligili bilgi alan CHP heyeti daha sonra yangının meydana geldiği mahalleye gitti. Burada evleri yanan Ali Bayram, Erol Bayram, Orhan Akgeyik, Ali Kırıkve Necip Semerci ile görüşen CHP’liler her türlü yardımın yapılacağı sözü verdi.

İl Başkanı Yıldırım Aycan, yangında can kaybının olmayışının tek teselli noktası olduğunu belirterek, evi yanan ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti. İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Koçdemir ise yanan evlerin afet afet bölgesi kapsamında değerlendirilmesi çalışmasının takipçisi olduklarını ve gerekli maddi yardımın mutlaka yapılacağını vurguladı. CHP heyeti ilk etapta evleri yanan 6 ailenin fertleri için battaniye yardımında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı