REKLAMI GEÇ

CHP’li kadınlardan erken kutlama

CHP’li kadınlardan erken kutlama

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Denizli İl Örgütü Kadın Kolları üyeleri Sevindik Mahallesi sakini kadınlarla kahvaltıda buluştu.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2012 Çarşamba, 13:37

Sevindik Mahallesi Üç Kahveler Sokağı’nda bir kahvehanede buluşan kadınlar, hem kahvaltı yaptı hem de yaşadıkları sorunları tartıştı.

CHP İl Başkanı Himmet Yavaş ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven’in de katıldığı kahvaltıda konuşan CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nazife Karabil, kadınların şiddet gördüğü bir dönemde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıklarını belirterek ”Atatürk’ün kadınlara verdiği önem sayesinde Türk kadını birçok hakkı dünya kadınlarından önce kazanmıştır. Ama son dönemlere baktığımızda artık Türk kadını şiddet görmüş, töre cinayetlerine kurban gitmiştir. Kızlarımızı okullardan uzaklaştıracak 4+4+4 uygulamasını da istemiyoruz” dedi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan CHP İl Başkanı Himmet Yavaş’ta, CHP olarak her zaman kadınlara önem verdiklerini ve parti içerisinde yapılan yeni uygulamalar ile de kadınlara gösterilen önemi bir kez daha  vurguladıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından CHP İl Örgütü katılımcı kadınlara karanfil dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı