REKLAMI GEÇ

CHP’nin Keskinli MYK’sı ilk kez toplandı

CHP’nin Keskinli MYK’sı ilk kez toplandı

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla yeni MYK’nın ilk toplantısına katıldı. CHP’nin yeni MYK’sının ilk toplantısı 2 saat sürdü.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2012 Salı, 16:35

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’nin Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla katıldığı ilk MYK toplantısı CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda partinin basın bürosunca geçilen fotoğrafında tecrübeli siyasetçi Adnan Keskin’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağ yanına oturduğu gözlendi. Kılıçdaroğlu’nun sol tarafına da Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil’i oturttuğu dikkat çekti.

Tarihi fotoğraf yıllar sonra yeniden partinin üst yönetimine tırmanan Denizlili Adnan Keskin kadar, Denizli için de önem taşıyor.

MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın ardından Türk siyasi tarihinde en önemli koltuklardan birine oturan Adnan Keskin’in, özellikle parti örgüt yapısını ve dolayısıyla siyasi söylemini değiştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hem MHP hem de CHP’de tepe yönetimlerine tırmanan isimler, yakın Türk siyasi tarihinin şekillenmesinde önemli roller üstlendi ve üstlenecek.

Yeni MYK sonrası açıklama CHP sözcüsü Haluk Koç’tan geldi. Koç, MYK’da Suriye gibi önemli konuların ele alındığını söylerken, “Türkiye emperyalizmin tüm hesaplarını bozarak bu ülkedeki her inançtan insanın adını yazdırdığı bir devlettir. Bizi birbirimize kaynaştıracak her siyasi girişimin yanındayız. Bizi ayrıştıracak birliğimizi gevşetecek her önerinin karşısında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı