REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BU TOPLANTIYA AŞİNA!

DENİZLİ BU TOPLANTIYA AŞİNA!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kurmaylarıyla yerel yöneticileri bir araya getirdi. Yerel yönetimler arasında işbirliği ve örgüt ile yerel yönetim diyaloglarının arttırılması gibi konuların konuşulduğu istişare toplantısının bir benzeri Zafer Gönenç tarafından Denizli’de gerçekleştirilmişti.

/ DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2010 Perşembe, 16:47

CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Selahattin Koçdemir ve 18 CHP’li belediye başkanı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında Ankara’da yapılan toplantıya katıldı. Bugün saat 10.00’da başlayan toplantı 7 saati aşkın sürdü. Toplantının amacı örgütle yerel yönetim arasındaki işbirliği yollarının geliştirilmesi, belediyeler arasındaki dayanışmanın sağlanması idi. Toplantı’nın açılış konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu, alışılmışınaksine salonu toplantı bitimine kadar terk etmedi. Tek tek tüm konuşmaları dinleyen genel başkana, partinin tüm kurmayları da eşlik etti.

Aslında benzer bir toplantıyı, geçtiğimiz sene İl Başkanı Zafer Gönenç de Pamukkale’de yapmıştı. Aynı konu ve içerikte gerçekleştirilen toplantıya belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve örgüt yöneticileri katılmış, toplantıdan çok önemli sonuçlar da çıkmıştı. Gönenç ve ekibinin gerçekleştirdiği bu toplantı sonrasında partili belediye başkanları ve meclis üyeleri arasında örnek olacak işbirliği projeleri de geliştirilmişti.

Gönenç Başarının sırrını anlatacak
CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, bu toplantının yanı sıra yarın(09.07.2010) saat 10.00’da başlayacak İl Başkanları toplantısına da katılacak. Gönenç, bu toplantıya ekstra hazırlandı, çünkü Denizli özellikle son yerel seçimlerde Ege’de AK Parti’nin elinde kalan son belediye olmasına karşın CHP İl Örgütü şu anda partinin Denizli’de birinci parti olduğu savında. Gönenç, yapılacak genel seçimlerde nasıl birinci parti olunacağı ve kalınacağı formülünü başkanlar toplantısında yapacağı bir konuşmayla örgüte açma düşüncesinde. Denizli lokasyonun parti için önemini de anlatmak istediğini DENİZLİHABER’e verdiği özel demeçle aktaran Gönenç, ayrıca yaklaşan referandumla ilgili izleyecekleri stratejiye yönelik de bilgiler sunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı