REKLAMI GEÇ

Davullu zurnalı adaylık açıklaması

Davullu zurnalı adaylık açıklaması

Denizli’de CHP’nin Pazar günü yapılacak İl Kongresi’nde başkan adayı Yıldırım Aycan, düzenlediği davullu zurnalı toplantıyla adaylığını açıkladı. Aycan’ın açıklamasından önce rakibi Ahmet Divarcı, çiçek vererek başarı diledi. Başkan adayları el ele partilileri selamlarken, Emel Aycan da başkan adayı eşini yalnız bırakmadı.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2012 Perşembe, 15:15

CHP Denizli’de Pazar günü yapılacak il kongresinde iki adayın yarışacağı kesinleşti. Jeoloji Mühendisi Ahmet Divarcı’nın adaylığını açıklamasının ardından, Denizli Barosu eski başkanlarından Yıldırım Aycan da parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmi olarak açıkladı.

Divarcı’nın adaylık açıklamasında Aycan rakibini yalnız bırakmamış çiçek vererek destek olmuştu. Aycan’ın basın toplantısına bu kez Divarcı katılarak birlik mesajı verdi. Rakibine çiçek vererek kongrede başarılar dileyen Ahmet Divarcı, yaptığı konuşmada espriyi patlattı.
Divarcı, “Yıldırım Ağabey pazar günü kaybetse de onunla birlikte çalışacağız” dedi. Divarcı’nın esprisi partilileri güldürürken,Yıldırım Aycan yanıt vermekte gecikmedi. Aycan da, “Ahmet Divarcı arkadaşımız kaybetse de yanımda olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Aycan’ın adaylık açıklamasına 34 yıllık hayat arkadaşı eşi Emel Aycan da destek verdi. Eşinin yanında yer alan Emel Aycan, konuşması boyunca mikrofonu da eliyle tutarak eşine yardımcı oldu. Türkiye’nin her geçen gün kötüye gittiğini söyleyen Aycan, “Türkiye gün geçtikçe kötüye gidiyor. Ülkede güvenlik sorunu var. Kimse kimseyle konuşamıyor. Herkes korkuyor. Üniversiteler bilim yerine hurafe üretiyor. Demokratik baskı grupları susturuldu. Konuşan ve direnen tek örgüt Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Faşizm üstümüze geliyor. Halkımız daha da mağdur oluyor. Daha dinamik bir CHP örgütü oluşturmalıyız. Bunun için aday oldum” dedi.

Aycan, örgütlenmede değişiklikler yapılması gerektiğini kaydederek, “Örgütlenmemiz vücuttaki kan dolaşımı gibi olmalı. En ücra köşeye gitmeli. En küçük bireye kadar inmeliyiz. CHP çare üretecek çare bulacak. Yerelde ve genelde iktidar olmak istiyorsak el ele vermemiz gerekiyor. El ele tutuşalım. Omuz omuza olalım. Kadın erkek ve gençlik hep beraber iktidara koşacağız. Sizde bana inanıyorsanız hep birlikte tutun elimden iktidara koşalım” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı