REKLAMI GEÇ

Denizli Chp’de Keskin’in Yeni Görevi Sevinci

Denizli Chp’de Keskin’in Yeni Görevi Sevinci

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in, eski genel başkan Deniz Baykal’la ters düşerek, genel sekreterlik görevini bırakmasından 13 yıl sonra örgütten sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilmesi, Denizli teşkilatında büyük sevinç yarattı.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2012 Salı, 14:16

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin TBMM Meclis İdari Amirliği göreviyle geçirdiği bir yılın ardından bu kez partide çok önemli bir misyon yüklendi.

Deniz Baykal’la ters düşerek aktif siyaseti bırakmasının ardından geçen 13 yıl sonra partinin en önemli 2. ismi haline gelen KEskin’e verilen bu yeni görev Denizli teşkilatında sevinçle karşılandı.

İl Başkanı Yıldırım Aycan, Keskin’i kutlayarak, “Bu göreve en iyisi getirildi. Adnan Keskin örgütlenme konusunda çok iyi bir uzman. Denizli, Türkiye ve CHP için çok iyi oldu. Bir süredir kıpırdanma içinde olan örgütler Keskin’le çok daha hareketlenecek” diye kouştu. Aycan, görevin açıklanmasının ardından il başkanlığının ve şahsi cep telefonunun da susmadığına dikkat çekip, “Size şu an örgütte yaşanan sevinci anlatamam” dedi.

Yorumlar

Recep SEPLIN   -  Bağlantı 10 Ağustos 2012, 20:55

Bir halk sözü vardır, “Sabreden Dreviş muradına ermiş” 13 sene dile kolay değil. Sayın Adnan Keskin, Deniz Baykal ile ters düşmesinde zerre kadar suçlu değil. 13 yıl çnce Denizli’de yapılan bir toplantıya 3 saat geç gelen Deniz Baykal, CHP^nin Deizli’de seçimi kaybetmesine neden olmuştur.
İyi eğitim almamış olanlar Adnan Keskin için “Dili keskin” derler. Benim için Adnan keskin, Dili değil, aklı keskindir.
“Adnan Keskin demeli,
gidip alnından öpmeli.

Recep SEPLİN
Alm/Bremen Hürrüyet muhabiri

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı