REKLAMI GEÇ

Sulama Birliği Delege seçimlerine şaibe karıştı iddiası

Sulama Birliği Delege seçimlerine şaibe karıştı iddiası

CHP Sarayköy İlçe Başkanı Rıfat Kapancıoğlu, Saray Sulama Birliği delege seçimlerine şaibe karıştırıldığını iddia etti. Kapancıoğlu İlçe Seçim Kurulu Başkanı’nı ise görev yerini terk ettiği iddiasıyla suçladı.

/ DENİZLİHABER / 19 Eylül 2012 Çarşamba, 15:14

Ahmet Oğuz KOLCU
CHP Sarayköy İlçe Başkanı Rıfat Kapancıoğlu, CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, Saray Sulama Birliği delege seçimlerine şaibe karıştığını iddia etti.

Kapancıoğlu, kendisinin de aday olduğu seçimleri az farkla kaybettiklerini, ardından oyların yanlış hesaplandığı gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu’na başvurarak itirazda bulunduklarını söyledi.

Rıfat Kapancıoğlu tekrar yapılan sayımla oy dağılımında değişiklik olduğunu, kendisinin daha önce 130 olan oy sayısının 168 oya yükseldiğini ve listeye girdiğini açıkladı.

Kapancıoğlu “Olağan bir yarış şeklinde İlçe Seçim Kurulu gözetiminde başlayan seçim, oyların kullanılmasıyla son buldu. Oyların sayılması için gözler sandık kurulu başkanına çevrildi. Sandık Kurulu Başkanı yorulduğunu öne sürerek yerini hiçbir resmi görevi bulunmayan ve Sarayköy Ak Parti Yönetim Kurulu üyesi olan Yasin Çetinkaya’nın oğlu Yılmaz Çetinkaya’ya devretti” dedi.

Rıfat Kapancıoğlu, CHP olarak değil fakat şahsi olarak olayla ilgili dava açacağının altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı