REKLAMI GEÇ

HAFİYE ARİF’TEN ÜST YAPI BOMBALARI

HAFİYE ARİF’TEN ÜST YAPI BOMBALARI

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Arif Balkanay’ın objektifine takılanlar, Denizli’de yapılan yol ve kaldırım düzenlemelerindeki aksaklıkları gözler önüne serdi. Kimi yerde yol ve kaldırımlar, kaplama malzemesi kalınlığı kadar kazılarak yapılmadığı için, vatandaşın evinin kapısı, yoldan aşağıda kaldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2011 Salı, 18:01

CHP’li Belediye Melis Üyesi Arif Balkanay, Denizli Belediyesi’nin yeni projesi yol ve kaldırım uygulamaları ile ilgili fotoğraf makinesini eline alıp çalışmanın sürdüğü sokaklarda ilginç görüntüler çekti. Bir hafiye gibi çalışarak, Denizli Belediyesi’nin üst yapı çalışmalarındaki yanlışları, fotoğraf makinesiyle belgeleyen Balkanay, bu belgeleri, bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

Balkanay’ın objektifine takılanlar arasında; yapılan üst yapı çalışmaları sonrası, bir vatandaşın, yoldan yaklaşık 40 cm aşağıda kalan giriş kapısı, bir daha açılmamacasına kaldırım taşlarının altına konulan rögar kapağı gibi görüntüler var. Arkın tam ortasında kalan rögar kapağı gibi tespitlerin de bulunduğu fotoğraflar için sosyal paylaşım sitesinde Balkanay’ın arkadaş listesinde olanlar, ilginç yorumlar da yaptı.

İşte Balkanay’ın üst yapı çalışmalarındaki hatalara ilişkin fotoğraf tespitleri:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı