REKLAMI GEÇ

“HALK HAREKETİNİN KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ”

“HALK HAREKETİNİN KARŞISINDA KİMSE DURAMAZ”

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Zafer Gönenç, 3 haftada tam 18 ilçe, 40’a yakın belde ve 100’e yakın köyde halkla kucaklaştı. Yoğun ön seçim maratonunu gördükleri memnuniyet verici ilgi nedeniyle yorulmadan sürdürdüklerini belirten Gönenç, “Halk hareketinin karşısında kimse duramaz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2011 Salı, 17:26

ÖN SEÇİM BAYRAMI
3 Nisan 2011 günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilliği Ön Seçimi için adayların üyelerini kendilerine anlatmaya yönelik çalışmaları hızla sürüyor. Yaklaşık 10 bin üyenin oy kullanacağı Ön Seçim, adaylar için maratona dönerken, aday adaylarından eski İl Başkanı Zafer Gönenç, CHP Genel Merkezi’nin ön seçim kararının yalnız üyelerce değil Denizli’nin tüm kesimleri tarafından sevinçle karşılandığını söyledi. Gönenç, “Tüm Denizli ÖN SEÇİM BAYRAMI yaşıyor” diye konuştu.

,

Zafer Gonenc

YÜZLERCE KİLOMETRE KATETTİ
Ön seçimde üyelerin güvenini almak için emek harcayan CHP’li 19 aday adayı gibi yoğun bir programı uygulayan Zafer Gönenç üç haftada yüzlerce kilometre yol katetti. 18 ilçe, bu ilçelere bağlı 40’a yakın belde ve 100’e yakın köyde yalnız partililerle değil Denizli’nin farklı kesimleriyle de bir araya gelen Gönenç, “Yoğun tempoya rağmen yorgunluk hissetmiyoruz. Denizli’den aldığımız enerji yorgunluğumuz alıyor” dedi.

DENİZLİ KILIÇDAROĞLU’NA VE DEĞİŞİME SAHİP ÇIKIYOR
Denizli’nin tüm kesimleriyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıktığını bir kez daha gözlemleme fırsatı bulduklarını dile getiren Gönenç, bu sevgiye ve ilgiye layık olmak, halkın taleplerini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. Gönenç, “13 Haziran sabahı kurulacak HALKIN İKTİDARI’na katkı koymak için var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcu” diye konuştu. Öte yandan Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP’de yaşanan değişim rüzgarının da halk tarafından destek gördüğünü belirten Gönenç, CHP’li üyelerin de 3 Nisan’daki Ön Seçim’de değişime destek vereceğine inancının tam olduğunu söyledi.

KENDİMİZİ DEĞİL PARTİ PROGRAMLARIMIZI ANLATIYORUZ
İlçe gezilerinde kendilerini anlatmak, üyelerden oy desteği istemekten daha ziyade, karşılaştıkları herkese CHP’nin çözüm önerilerini aktardıklarını vurgulayan CHP Denizli Milletvekili Aday adayı Zafer Göneç, “Üçün beşin peşinde değiliz. Biz Cumhuriyet Halk Partili çözümlerin, altında Kemal Kılıçdaroğlu ve örgütünün imzası bulunan programların halkımıza aktarılması derdindeyiz. Böylesine bir aday belirleme yöntemi, bizler için tüm bu düşünceleri hayata geçirebilme açısından son derece önemli. İnanıyorum ki tüm aday arkadaşlarım da en az benim kadar bu fırsatı Cumhuriyet Halk Partisi lehine, halkın lehine kullanmanın çabasında” diye konuştu.

ARTIK NE KÖR, NE SAĞIR, NE DİLSİZ BİR DENİZLİ VAR!
“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve bu devlet sınırları içinde yaşayan halkımızın 9 yılda nereden nereye geldiğini rakamlarla anlatıyoruz. Karşılığında CHP Projelerini ortaya koyuyoruz. Artık Denizli ne kör, ne sağır, ne de dilsiz. Ne de bu ülke sahipsiz” diyen Gönenç, en küçük yerleşim merkezinden en merkezdeki en kalabalık mahallelere kadar bilinçli bir halk hareketini görmenin mümkün olduğunu söyledi.

RAKAMLAR GERÇEĞİ SÖYLÜYOR!
2002’de 5,1 Milyar TL olan çiftçilerin bankaya olan toplam borç tutarı 2011’de 23,8 milyar liraya ulaşmışken, 2002’de 6,6 milyar lira olan tüketicilerin toplam banka borçları 180 milyar lira olmuşken, Türkiye’nin gelişmekte olan iller sıralamasındaki yeri geçen 9 yılda 49. sıradan 88. sıraya gerilemişken ve 80 yıllık dış ticaret açığı 247 milyar dolardan 397 milyar dolar sınırına dayanmışken AKP politikalarının halk tarafından bir kez daha kabul görmesinin mümkün olmayacağını dile getiren Gönenç, net konuştu; “ AKP ne söylerse söylesin rakamlar ortada. Denizli her geçen yıl ağırlaşan hayat şartlarının faturasını kesti, 12 Haziran’da sahibine iade edecek! Halk hareketinin karşısında kimse duramaz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı