REKLAMI GEÇ

Karaca CHP PM’ye 15. sıradan girdi

Karaca CHP PM’ye 15. sıradan girdi

CHP’nin 36. Büyük Kurultayı partinin üst yönetiminin belirlendiği seçimle tamamlandı. 24. dönem Denizli Milletvekili olan ve geçtiğimiz dönemde PM’de yer alan Gülizar Biçer Karaca, seçimde yarışan 6 listenin 5’inde yer aldı ve 15. sıradan PM’ye yeniden girmeyi başardı. Karaca, aldığı 534 oyla partinin önde gelen isimlerini de geride bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2018 Pazartesi, 10:32

CHP’nin 36. Büyük Kurultayı cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilen seçimlerle tamamlandı. Cumartesi günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu güven tazelerken, tüm gözler pazar günü yapılan ve partinin üst yönetiminin şekillendiği seçimlere çevrildi.

KARACA YENİDEN ADAYDI
Parti Meclisi’ne Denizli’den Gülizar Biçer Karaca ile birlikte Pamukkale İlçe eski yönetim kurulu üyesi Zafer Dönmez ve Pamukkale ilçe delgelerinden Özer Bulgur da aday olmuştu.

Bir önceki seçimlerde hiçbir listede yer almayan, buna rağmen listeleri delerek Parti Meclisi’ne girmeyi başaran Gülizar Biçer Karaca, bu kez seçimlerde yarışan 6 listenin 5’inde yer aldı. Karaca yalnızca Muharrem İnce’nin listesinde yoktu.

SEÇİM SONUÇLARI KARACA’NIN ZAFERİNİ PERÇİNLEDİ
Sabah saatlerine kadar süren oy sayım işleminin tamamlanması, Gülizar Biçer Karaca’nın da zaferini belgeledi. Karaca, büyük bir başarı göstererek 534 oy aldı, partinin üst yönetimine 15. sıradan girmeyi başardı.

“ÖZGÜR VE YAŞANACAK BİR TÜRKİYE”
Seçimlerin ardından denizlihaber.com’a değerlendirme yapan Gülizar Biçer Karaca, 36. Kurultay’ın Türkiye’ye 2019’da tek adam yönetimine son vererek, yeniden güçlendirilmiş parlamenter demokrasi, özgür ve yaşanabilir bir ülke getirmesini temenni etti.

Karaca, “Artık bu süreçten sonraki tek hedef önce yerelde, ardından da genelde çağdaş Türkiye’nin yaralarını sararak, halkın iktidarı için tüm yurtseverlerin mücadelede yan yana yürümelerini sağlayarak, aydınlık günlere kavuşmaktır. Bu mücadelemde katkı veren tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağımıza da yürekten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı