REKLAMI GEÇ

Kenar semtlere, Ataman ilaç olacak

Kenar semtlere, Ataman ilaç olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, Sevindik, Karşıyaka, Dokuzkavaklar gibi kentin gelişimini tamamlayamamış semtlerinde yaptığı ev toplantılarıyla seçim çalışmalarına devam ediyor. Ataman, bu semtlerdeki sıkıntıların, ancak sosyal demokrat bir Denizli Belediyesi ile giderilebileceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Sevindik, Karşıyaka, Dokuzkavaklar gibi kentin gelişimini tamamlayamamış semtlerinde yaptığı ev toplantılarıyla seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, gittiği her yerde yoğun bir ilgi görüyor. Gittiği her toplantıda, belediye başkanıymışçasına sevgiyle karşılanan Ataman, ziyaretleri sırasında vatandaşların sorunlarını dinliyor ve onlara kendi projelerinden bahsetme imkanı buluyor.

AKP’li Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin, buralarda yürüttüğü adaletsiz politikalar sonucunda kentin bu kısımlarının gelişmişlikten ve modern hayattan uzak kaldığını söyleyen Ataman, ‘kenar mahalle’ olarak adlandırılan bu semtlerin, seçimden sonra büyük bir değişime uğrayacağını ve cazibe merkezi haline getirileceğini söyledi. Özellikle de TOKİ projeleriyle birlikte yerinden yurdundan edilen, bu da yetmiyormuş gibi bir yandan da işsizlikle pençeleşen vatandaşların, artık dayanma gücünün kalmadığını dile getiren Ataman, bu sıkıntıların giderilmesinin ancak sosyal demokrat Denizli Belediyesi’yle mümkün olacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı