REKLAMI GEÇ

KESKİN’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

KESKİN’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, parti binasındaki toplantıyla aday adaylığını resmen açıkladı. Partiye yoğun bir kalabalıkla gelen Adnan Keskin, yeniden siyasete dönüşünde tam bir gövde gösterisi yaptı.

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2011 Cuma, 13:31

CHP’nin güçlü isimlerinden Adnan Keskin parti binasında düzenlediğini toplantıyla aday adaylığını resmi olarak kamuoyuna duyurdu. CHP eski Genel Sekreteri olan Keskin, yoğun katılım ile basın açıklamasını yaptı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı aday adaylığı açıklamasında Keskin, parti girişinde davul zurna ve karanfillerle karşılandı. Keskin’in aday adaylığı açıklaması öncesi dışarıda kalan partililerin de konuşmaları takip etmeleri için özel ses düzeneği kuruldu.

Adnan Keskin’in aday adaylığı açıklamasına ise İl Başkanı Himmet Yavaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. AKP iktidarı döneminde basının, ordunun sesinin kesildiğini ve artık bunlardan kurtulmanın zamanının geldiğini belirten Keskin; “ Her şeyi kendi yararlarına kullanan, halka hakaret eden bu iktidar artık bitmiştir. Basın susturulmuş, ordu susturulmuş, okyanus ötesinden gelen emirlerle şimdi de ilahiyatçılara baskı yapan bu hükümet kendisinin yanında olmayanları bu hale getirmiştir. Artık CHP ile bunlardan kurtulmak gerekmektedir. Birlik olmalıyız birbirimize destek olmalıyız” dedi.

Denizli’nin yetiştirdiği bir siyasetçi olduğunu ama fikirleriyle CHP’yi hiçbir zaman terk etmediğini belirten Keskin; “Denizli’den yetişmiş biriyim. Denizli’nin siyasetçisiyim. Denizli halkının gücüyle, partililerimizin desteğiyle artık bu iktidara bir son vermek için aday adayıyım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı