REKLAMI GEÇ

Kimse, başkana ulaşamadım, diyemeyecek

Kimse, başkana ulaşamadım, diyemeyecek

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin, 29 Mart’tan sonra Denizli Belediyesi’nin kentte yaşayan 500 bin kişinin evi olacağını belirterek “Artık hiç kimse başkana ulaşamadım, derdimi anlatıp derman bulamadım, diyemeyecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Sabah erken saatlerde toptancı halini ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinleyen ve çözüm sözü veren Ataman, bir tekstil fabrikasında çalışan işçilerle bir araya geldi. Çağdaş görünümlü bir kent yaratırken, belediyenin de vatandaşına karşı sevgi ve hoşgörüye dayalı yönetim modeli sunacağını anlatan CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, “Bizim amacımız bir yandan işsizliğe çözüm ararken, diğer yandan Denizli’de aç ve açıkta kimseyi bırakmamaktır” diye konuştu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Hüsamettin Ataman, daha sonra adliyeyi ziyaret etti. Burada çalışan personelle tek tek görüşen CHP adayı, yeni dönemde belediyenin artık vatandaşı ile mahkemelik olmayacağını söyledi. Avukatlar ile görüşmesinde, Denizli Baro Başkanı Adil Demir’in yerel yönetimlerin yargıya yardımcı olması gerektiğine ilişkin isteklerini dinleyen Hüsamettin Ataman, kentteki sorunların kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışılarak çözüleceğini anlattı.

Akşam da Şirinköy’de düzenlenen toplantıda coşkulu bir şekilde karşılanan ve yoğun ilgi karşısında moral bulan Ataman, Şirinköy’ün imar planının yeniden ele alınacağı müjdesini verdi. Şirinköy’ün mevcut belediye döneminde yanlış imar uygulamasına karşı güç birliği yaptığını belirten CHP Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, ‘birlikten kuvvet doğar’ anlayışının burada güzel bir örneğinin yaşandığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı