REKLAMI GEÇ

NALBANTOĞLU “AKP’NİN YAPTIĞI PSİKOLOJİK SAVAŞ”

NALBANTOĞLU “AKP’NİN YAPTIĞI PSİKOLOJİK SAVAŞ”

CHP’nin Bölge Eğitim Toplantısı Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirildi. Seminerde konuşan Selma Nalbantoğlu AKP’nin yandaş medyada başlattığı anket savaşının gerçeği yansıtmadığını amaçlarının psikolojik olduğunu ileri sürdü.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2011 Cumartesi, 15:38

CHP Denizli İl Başkanı Himmet Yavaş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, CHP’nin geçmişte hep eleştiren parti olarak bilindiğini, ancak bunun değiştiğini, yeni bir anlayış ve yönetimle halka seslenildiğini, projeler üretilip kamuoyuna açıklandığını söyledi.

Yavaş, 12 Haziran seçiminde sandıkta AKP iktidarına son vermek için herkesin çok çalışması gerektiğini ifade ederek, “Bu sadece il ve ilçe yönetimleri ile olacak değil. Birlik ve beraberlik içinde adaylarımız ve tüm partililerimizin çalışmasıyla bunu gerçekleştirebiliriz. Halkın iktidarını kurmak için çok çalışmalıyız” dedi.

Parti eğitmeni Selma Nalbantoğlu ise toplantıya katılanlara seçime kadar yapılacak çalışmalar ve sandık başındaki görevler konusunda bilgi sundu. CHP Genel Merkezi’nin bu tür toplantıları ilk kez düzenlediğini ve şimdiye kadar 30 ilde eğitim çalışması yapıldığını anlatan Nalbantoğlu, amacın söz ve eylem birliğini sağlamak olduğunu belirtti.

Nalbantoğlu, “Günümüzde seçimler psikolojik bir savaş olarak yürütülmektedir. Bu nedenle bütün adaylarımız 1. sıradaymış gibi çalışmalı. AKP’nin silahı medya ve iktidar olanakları. CHP’nin medya gücü yok ama örgütü var, özverisi var ” diye konuştu

ARENA GERÇEĞİ
AKP’nin her yaptığı toplantı veya etkinliği yoğun katılım ile yaptığını küçük toplantılar ve etkinliklerde bile insanları yığdığını bunun amacının da seçmenleri etkilemek olduğunu belirten Nalbantoğlu “ Hiçbir toplantıyı az katılım ile yapmazlar. 400 kişilik grubu kamera oyunları ile 4 bin kişi olarak gösterirler. Bunlar psikolojik bir savaştır. AKP’nin tek organize olamadığı olay Türk Telekom Arena örneğidir. Maçta organizasyon yapamayan parti nasıl bir tepki ile karşı karşıya geldi gördünüz. İşte gerçek bu. Bunun için çalışmamız gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı