REKLAMI GEÇ

NİYAZİ OĞUZLAR CHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NİYAZİ OĞUZLAR CHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

CHP Milletvekili Aday Adayı Niyazi Oğuzlar aday adaylığını açıkladığı toplantıda partilileri ile bir araya gelerek ön seçim kararının kendisi içinde büyük bir beklenti olduğunu ve CHP’nin iktidarında büyük katkısı olacağına değindi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2011 Perşembe, 18:38

Niyazi Oğuzlar, milletvekili aday adaylığı tanıtım toplantısında aday adaylığına ön seçim kararına bağlı olarak karar verdiğini ve bu anlamda önce parti demokrasinin daha sonra ise Türkiye’nin AKP’den kurtarma günlerinin yakın olduğunu söyledi.

,

Zafer Gonenc

Genç yaştan bu yana CHP saflarında siyasete başladığını belirten Niyazi Oğuzlar, siyasi hayatı boyunca hep Atatürk değerlerinin savunucusu ve Cumhuriyet eserlerinin bekçisi olduğunu, bu gururla milletvekili aday adaylığına başvurduğunu belirterek “Gençlik yıllarımdan beri bu partinin her kademesinde görev almış bir arkadaşınız, bir kardeşiniz olarak sizlerin karşısına birçok kereler çıkıp konuşmalar yaptım. Bugün de karşınıza milletvekili aday adayı olarak, “ilinizden biri, içinizden biri” diyerek sizin karşınızdayım, bunun onurunu, gururunu yaşıyorum. Siyasi hayatım boyunca örgütün gücüne hep inandım. Bu nedenle milletvekili adaylığını düşünürken “Ön seçim” olursa aday olacağım ön koşulunu getirdim. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki, partimiz ilimizde kayıtlı tüm üyelerin katılımıyla ön seçim yapacak. Bu karardan dolayı başta sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti meclisini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Yıllardan beri özlediğimiz ön seçim kararı çıktıktan sonra milletvekili aday adaylığı kararımı kesinleştirdim. Bugün Denizli örgütünün karşısına, örgütten gelen ve örgüte inanan bir aday adayı olarak çıkıyorum” dedi.

Türkiye’nin AKP’den kurtulması ve artık AKP’nin yanlış icraatlarına dur demek için yola çıktığını ileri süren Oğuzlar “12 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değildir. 12 Haziran ülkemiz için bir yol ayrımı olacaktır. Bu seçimler ya cumhuriyete sahip çıkma seçimi olacak, ya da AKP faşizmine geçit verme seçimi olacaktır. Seçimleri bu gözle değerlendirmek gerekir. Atalarımızın Kuvay-ı Milliye’de yakaladıkları birlik ve beraberlikle, Cumhuriyeti kurma arzularını, ülke sevgilerini ve inançlarını biz de yakalayacağız. 12 Haziranda kurtuluş savaşı ateşini bu kez biz yakacağız. Ülkemiz için, ailemiz ve çocuklarımızın geleceği için buna mecburuz. 12 Haziranda AKP faşizmine hep birlikte “dur” diyeceğiz. Ben, “dur” demeye hazırım. AKP’ye dur demek için adayım. Ülkeyi bilen, Denizli’yi bilen, tanıyan, sorunları tanımlayan ve çözümler üreten ilinizden biri, içinizden biriyim.” Anadolu kaplanı olan Denizli’nin pençelerinin sökülerek nasıl küçücük kediye dönüştürüldüğünü Denizli tekstilcisinin liderliğinin haksız rekabetle nasıl elinden alındığını bilen, Denizli’de nasıl bir işsizler ordusunun yaratıldığını bilen biriyim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı