REKLAMI GEÇ

O CHP’NİN YENİ GÖZDESİ

O CHP’NİN YENİ GÖZDESİ

Önseçimde 2. sıraya gelerek siyasi arenada sürpriz bir çıkış yapan CHP Milletvekili Adayı Melike Basmacı Kayhan, ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretleri yapıyor. Kayhan’a partililerden ilgi yoğun.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2011 Cuma, 18:07

Denizli, bir süredir 33 yaşındaki genç kadın aday Melike Basmacı Kayhan’ı konuşuyor. Partinin dev isimlerinin yarıştığı CHP önseçiminde, siyasi çevrelerce sürpriz olarak yorumlanan bir başarıyla, en çok ikinci oyu alan Kayhan, şimdilerde ilçe örgütlerine bir teşekkür turu yapıyor.

BİR BİR İLÇELERİ DOLAŞIYOR
CHP’nin yeni gözdesi olarak belirtilen Kayhan, şu ana kadar Tavas, bu ilçeye bağlı Kızılcabölük,Karahisar, Konak ve Garipköy beldeleri ile Serinhisar, Çivril, Akköy, bu ilçeye bağlı Çeşmebaşı, Belenardıç Köyleri ile Gölemezli Kasabası’nda örgütle bir araya geldi.

İLGİ YOĞUN
Önseçim çalışmaları kapsamında gezdiği ilçeleri, bu kez teşekkür maksadıyla ziyaret eden Kayhan’a ilgi yoğun.Gittiği ilçe, belde ve diğer taşra teşkilatlarında kalabalık partililerce karşılanan Melike Basmacı Kayhan, üyelerinden aynı ilgi ve performansı bu kez partisi ve ülkesi için kullanmaları isteğinde de bulunuyor. Beraberindekilerle birlikte gittikleri yerleşim merkezlerinin ve parti üyelerinin sorunlarına yönelik araştırma da yapan Kayhan, “İlçe turları Türkiye’nin yakın geleceğine dair çok umut verici verilere ulaşmamızı sağlıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı