REKLAMI GEÇ

“ÖNCELİĞİM CHP VE CHP İKTİDARI”

“ÖNCELİĞİM CHP VE CHP İKTİDARI”

3 Nisan’da yapılacak ön seçime, CHP Denizli milletvekili aday adayı olarak giren Ahmet Orpak, “Seçilsem de seçilmesem de 12 Haziran’daki genel seçimler için iktidar yürüyüşünde, omuz omuza mücadeleye devam edeceğim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2011 Cumartesi, 17:54

Referandum öncesi seçim çalışmalarına başlayan CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orpak, 3 Nisan’da yapılacak ön seçimin sonucu ne olursa olsun, CHP ve CHP iktidarı için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Denizli’deki tüm ilçeleri bir kereden fazla ziyaret eden CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ahmet Orpak, mevcut üyelerin birçoğuna ulaşmayı başardı. Üyelerin demokrasiye olan inancını ve heyecanını paylaştığını belirten Orpak, “12 Haziran’da mutlaka iktidar olacağız” dedi. Orpak, “Ön seçim sonucunda listenin birinci ya da sonuncu sırasında olmamın hiçbir farkı yok. Çalışmalarıma kız kesmeden 12 Haziran’a kadar devam edeceğim. Bizim için önemli olan CHP ve CHP iktidarıdır” diye konuştu.

Ön seçim oy pusulasındaki yerinin 9 numara olduğunu hatırlatan Orpak, “CHP üyelerinden hem destek istiyorum hem de takdirlerine bırakıyorum. Denizli’nin güçlü sesi olarak Ankara’ya uzanan eli olacağım. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Tüm partililerimizi demokrasi şölenimize davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı