REKLAMI GEÇ

Sancar, “Yine AKP diktası”

Sancar, “Yine AKP diktası”

CHP Grubu Başkan Vekili Teoman Sancar, AK Parti’nin dikta anlayışının belediye meclisine yansıdığını ve halkın CHP’lilerin nasıl susturulmaya çalışıldığını gördüğünü ileri sürdü.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2012 Çarşamba, 15:54

Denizli Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısının ikinci oturumuna CHP’li üyelerin eylemi damgasını vurdu.  Denizli Belediye Meclisi’nde istimlak yoluyla otopark yapılması konusu gerginliğe yol almış, meclisi yöneten Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, CHP’nin grup sözcüsü Arif Balkanay’la tartıştı.  Balkanay, Çınar’ın üslubu nedeniyle özür talep etmiş, beklenen özür gelmeyince CHP grubu salonu terk etmişti. Meclis toplantısına izleyici olarak katılan yerleri otopark yapılması için istimlak edilen mülk sahipleri de tartışmalara dahil olunca Ak Parti üyeler tarafından dışarı çıkartılmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin arıdan CHP’li Meclis üyeleri parti binasında basın açıklaması yaparak yaşanan tartışmayla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Grup adına açıklama yapan Grup Başkan Vekili Teoman Sancar, yaşanan durumun AKP’nin dikta anlayışının Belediye Meclisine yansıdığını belirtti.

Hiçbir görüşme yapılmadan, tartışılmadan ve mülk sahiplerini haberi olmadan geçirilmek istenen otopark konusunun AK Partinin demokrasi anlayışının bir örneği olduğunu belirten Sancar; ” Bizleri dün mecliste susturmaya çalışanları Denizli halkı gördü.  Eğer bir gün eviniz belediye tarafından alındı haberleri duyarsanız şaşırmayın. Tartışmaya açmadan yapılan bu uygulamalara CHP olarak her zaman karşı çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bizleri susturamazlar ve susturamayacaklar. Vatandaşlarımız AKP’li üyelerin baskıları sonucu meclis salonundan adeta kovulmuşlardır. Bu da AKP’nin demokrasi anlayışının en güzel örneğidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı