REKLAMI GEÇ

VE KESKİN YENİDEN

VE KESKİN YENİDEN

CHP Denizli’de 10 bine yakın üyenin oy kullandığı ön seçimde kesin olmayan sonuçlara göre, kurt politikacı ilk sıraya oturdu. Keskin, Denizlihaber’e yaptığı açıklamada siyasette haksızlığa uğradığını ve Denizli halkının bu haksızlığa tepki gösterdiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2011 Pazar, 19:27

90 yıllarda CHP’ye damgasını vuran isimlerden ve partinin genel sekterliğini yapan Adnan Keskin’e aktif siyaset vizesi çıktı. 1977 yılında Denizli Milletvekili seçilerek Ankara’ya giden Keskin, genel merkezin ön seçim yapma kararını almasıyla yeniden aday adayı oldu. Ön seçimde kesin olmayın sonuçlarla birinci sırada yer alan Keskin yeniden siyasete döneceğinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

——-FOTO GALERİ——-

‘İŞTE CHP’NİN MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ!

———————————

Kendisinin genel başkanla ters düşmesinden dolayı profesyonel olarak siyasetten biraz dışarı itildiğini belirten Keskin “ Zaten ben aday olma koşulumu ön seçim yapmaya bağlamıştım. Genel merkezin Denizli’de ön seçim yapma kararı beni mutlu etti. İki dönemdir maalesef eski genel başkanımızla ters düştüğümden dolayı profesyonel olarak siyasette biraz dışarıya itilmiştim. Yeniden seçilmem Denizli halkının bana karşı yapılan haksızlığı içine sindiremeyeceğini bir kez daha tescil etmiştir. Çok mutluyum böyle bir sonuçla karşılaştığım için Umuyorum, Denizli halkına ve Türkiye’ye hizmet etme şansını yakalayacağım. Seçimin herkese güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı