REKLAMI GEÇ

AKP HALKIMIZI OYALIYOR

AKP HALKIMIZI OYALIYOR

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Denizli Teşkilatının binasının açılışı için düzenlenen törene katıldı ve yaptığı açıklamayla ülke gündemini değerlendirdi. Özaçıkgöz, AKP hükümeti döneminde insanlar hep farklı konularla meşgul edildi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2010 Cumartesi, 15:53

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz hafta sonu Denizli İl Teşkilatının yeni binasının açılış törenine katılmak üzere ilimize geldi. Yeni parti binasının açılış töreninde ülke gündemindeki konularını da değerlendiren Özaçıkgöz, AKP hükümetine yüklendi.

Sözlerine basına olan sitemiyle başlayan Özaçıkgöz, projelerinin ve çalışmalarının hiçbir kanal tarından yayınlanmadığını ve bunu engelleyeninde hükümet olduğunu söyledi. Konuşmasında referandumu da değerlendiren Özaçıkgöz, AKP hükümetin suni gündemler ile ülke insanını ve ülke gündemini hep değiştirme peşinde olduğunu vurguladı. Bundan önce Davos’taki sözleryle insanların karnını doyuran hükümet, şimdide referandum ile ülke gündemini değiştirmek istiyor diyen Özaçıkgöz; ” Halkımızın gündemi ne referandum nede açılım konusu. Ülkenin asıl gündemi yoksulluk ve terör. İnsanlar yiyecek ekmeğe muhtaç durumda, bu durumda nasıl olurda referandum yaparsın. Önce bir işsizliği çöz, insanların karınlarını doyur ardından ne yapacaksan yap. Yiğit başbakansın ya yapacaksan gündemin bunlar olsun” dedi.

DYP olarak yeniden bir şahlanma ve Menderes’in bu ülkede yaptığı çalışmaları yapmak için yola çıktıklarını belirten Özaçıkgöz, ” Teşkilatlarımızla, ilçe örgütlerimiz ile çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Sesimizi kanallar duyurmasada bizler yolumuzda hızla ilerliyoruz ve iktidara talibiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı