REKLAMI GEÇ

Asena’ya kıratlı karşılama

Asena’ya kıratlı karşılama

Dün kente gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Denizli ziyaretinden memnun kaldı, teşkilata teşekkür etti. Akşener en çok atlı karlışamadan etkilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2018 Pazar, 13:11

İyi Parti Denizli il binasının açılışı için Denizli’ye gelen Genel Başkan Meral Akşener hem kentteki ilgiden hem de organizasyondan memnun kaldı. Uçağının bir saat rötar yapması nedeniyle programında değişiklik yapmak zorunda kalan Akşener’i en çok etkileyen olay ise parti binasına gelirken atlı spor kulübü üyelerinin kendisine eşlik etmesi oldu. Akşener atlıları görünce İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk ve Denizli teşkilatına “Asenayı kıratla karşıladınız” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Dünkü programı değerlendiren İyi Parti İl Başkanı Öztürk, Akşener’in Denizli’deki çalışmalardan memnun kaldığını söyledi. Zaman darlığı nedeniyle esnaf ziyareti programını kısa tutmak zorunda kaldıklarını belirten Öztürk, “Yağmura rağmen toplanan kalabalık genel başkanımızı da memnun etti. Kendisi Denizli teşkilatına teşekkür etti” dedi.

Denizli’de İyi Parti’yi birinci parti yapacaklarını belirten Öztürk, “Güzel bir organizasyon yaptık. Alnımızın akıyla çıktık. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. İyi Parti, Denizli’de de güzel şeyler yapacak. Vatandaşlarımızın ilgisinden memnunuz” diye konuştu.

Miting alanındaki güvenlik önlemlerine de değinen İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, “Miting alanına girişte polisler herkesi tek tek kameraya aldı. Bu durumdan vatandaşlarımız şikayet ettiler. Bu şikayetlerini bizlere ilettiler. Bu güne kadar hiçbir siyasi partinin mitingine kamera ile alım yapılmadı. Bu daha önce olan bir durum değil” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı