REKLAMI GEÇ

Değirmenci’nin 29 inanışı

Değirmenci’nin 29 inanışı

DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Değirmenci, partide yapılan aday tanıtım toplantısında, 29 Mart 1968’de doğduğunu söyleyerek, “29 Mart 2009 günü de belediye başkanı olacağım” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

DSP’nin aday tanıtım toplantısı, DSP İl Teşkilatı’nda yapıldı. Daha önce, belediye başkan adaylarının bir kısmını açıklayan ve basına tanıtan DSP, tanıtmadığı adaylarını basının önüne çıkardı. Toplantıda, DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Değirmenci ile birlikte, bazı belde ve ilçe belediye başkan adayları da basına tanıtıldı. DSP, Kutlubey’de Münür Gökçen, Beylerli’de Ali İhsan Afacan, Çıtak’ta Bayram Çelebi, Denizler’de Ahmet Yıldız, Pamukkale’de Gani Bozkurt, Hançalar’da Ahmet Okkacı, Aşağıkaraçay’da Yılmaz Kizilhan, Akköy’de Abdullah Kılbıyık, Baklan-Dağal’da Hasan Yılmaz, Pınarkent’te Cemal Beli ile belediye başkan adaylığı yarışına katılıyor.

Toplantıda, DSP’nin belediye meclisi üyeliğine ve İl Genel Meclisi üyeliğine aday gösterdiği bayanlar da tanıtıldı. DSP İl Başkanı Özkan Fidan, “Seçilebilecek yerlerde 17 bayan arkadaşımızı aday gösterdik. Bu, Türkiye’de bir ilktir” dedi. Bayan adayları tanıtan Fidan, “Güney’de belediye meclisi 1. sıra adayımız Nazire Borduk, kontenjan adayımız ise Ömre Özbulu. Eziler’de belediye meclisi 1. sıra adayımız Aysel Aktaş, Çardak’ta belediye meclisi 2. sıra adayımız Zehra Ari, 3. sıra adayımız Huriye Gülhan ve 1. sıra yedek adayımız Zeliha Yener. Sarayköy’de belediye meclisi 1. sıra adayımız Melek akça, Denizli’de belediye meclisi3. sıra adayımız Feza Otçu, 4. sıra adayımız Türkan Gür, 9. sıra adayımız Gamze Tuğ, 11. sıra adayımız Sevgi Kıyak, 13. sıra adayımız Neşe Ataş, 14. sıra adayımız Derya Taydaş, 15. sıra adayımız Dürdane Kar. Denizli İl Genel Meclisi’nde ise 2. sıra adayımız Ümmühan Allık, 3. sıra adayımız Şerife Akkuş, 5. sıra adayımız Safiye Tıngır” dedi.

DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Değirmenci, iddialı konuştu. Değirmenci, “29 Mart 1968’de doğdum. 29 Mart 2009 günü de belediye başkanı olacağım” dedi. Politik hayatında ilk ve son göz ağrısının DSP olduğunu belirterek, “Bana layık görülen görevi gururla kabul ettim ve sorumluluğu üzerime aldım. Bu görevi başaracağız, bu seçimleri biz alacağız” dedi. Kendi istekleri dışında gerçekleşen bazı nedenlerden dolayı seçim yarışına biraz geç başladıklarını ifade eden Değirmenci, “Çok çalışarak zaman kaybını telafi edeceğiz. Tüm partili yoldaşlarımın üstün gayret göstermesini bekliyorum. Biz, halkın partisiyiz, DSP’yiz” dedi. Değirmenci, halkına önem veren ve halkına kalbinde sevgi besleyen, laiklikten ödün vermeyen bir belediye başkanı olacağını söyledi.

DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, DSP’nin sevgi üzerine kurulu bir parti olduğunu belirterek, “29 Mart’tan sonra Denizli de bir sevgi şehri olacak. 29 Mart, Türk kadınının damgasını taşıyacak ve Türk kadınının zaferi olacaktır. 29 Mart’ta, bas mührü güvercinin bağrına” dedi.

Konuşmaların ardından, DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Değirmenci, başta eşi Nilgün Değirmenci olmak üzere, partili bayanların 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü’nü, onlara karanfil vererek kutladı. Daha sonra Değirmenci ve eşi Nilgün Değirmenci, partinin bayan adayları ile birlikte objektiflere poz verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı