REKLAMI GEÇ

Denizli’nin kurtuluşu için geliyoruz

Denizli’nin kurtuluşu için geliyoruz

Saadet Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Cemal İnanöz, Denizli’nin kurtuluşu için geldiklerini ve halk ile birlikte Denizli’nin sorunlarını çözeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2009 Cuma, 01:00

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda, partinin Denizli Belediye başkan adayı tanıtıldı. 48 yaşındaki Eczacı Cemal İnanöz’ü aday gösteren parti yönetimi, Denizli’nin kurtuluşu için çalışacaklarını ve 29 Mart yerel seçimlerinde, halkın desteği ile Denizli Belediye başkanlığını alacaklarını söyledi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Raşit Karakılıç, milli görüşün Türkiye’den gitmesi ile birlikte ülkenin zor günler ve dönemler yaşandığını belirtti. Karakılıç, “Ülkemizin bu durumuna bir dur demek, halka hak ettiği hizmeti sunmak için 29 Mart Yerel Seçimleri için kollarımızı sıvadık. Türkiye’de Saadet, büyük bir yükselişe geçecek ve halka hizmet edecektir” dedi.

Halkın AKP hükümetine hesap sorması gerektiğini belirten Karakılıç, “IMF ile mi yoksa AB ile mi yoksa İsrail ile mi ortaklık yaptığı belli olmayan bu hükümetin, bu durumuna artık birilerinin ‘dur’ demesi gerekiyor. Halkın tek yürek ve tek bir çatı altında toplanarak bu hükümetin gidişatına bir dur demesi gerekli. Bunun da tek çıkışı Saadet Partisi’nden geçmektedir” dedi.

Saadet Partisi Denizli Belediye Başkanı Adayı olan Cemal İnanöz ise Denizli halkının AKP döneminde yoksullaştırıldığını ve bunun en büyük sorumlularının da belediye başkanları olduğunu söyledi. Saadet Partisi’nin ciddi bir parti olduğunu ve milli görüş içerisinde, davalarının Denizli halkına hizmet olduğunu belirten İnanöz, “Vatan için Çanakkale’de nasıl destan yazıldıysa, biz de bu milli görüş davasında tüm yurtta bir destan yazmak için yola çıktık. Denizli’den başlattığımız bu mücadelemiz, kısa zamanda ülkeye yayılacak ve halkın istediği yönetim ülke başına geçecektir” dedi.

Göreve geldiklerinde ilk olarak Denizli halkının işsizlik sorununa çözüm üreteceklerini belirten İnanöz, “İlk çalışmamız işsizlik konusunda olacaktır. Şu anda Denizli’de önemli bir işsizlik sorunu bulunmakta. İnsanlar evlerine ekmek götürmekte zorluk çekiyor, hatta götüremiyor da. Diğer projelerimizi ise ileriki günlerde yapacağımız toplantılar ile halkımıza duyuracağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı