REKLAMI GEÇ

DP Genel Başkanı Soylu geliyor

DP Genel Başkanı Soylu geliyor

Denizli’de Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun başlattığı ‘Beyaz Yürüyüş’ kapsamında kente geleceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2008 Çarşamba, 00:00

Genel Başkan Soylu’nun Denizli ziyareti ile ilgili olarak parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Zafer Bakırsoy, “Genel başkanımız Denizlimize ayrı bir önem veriyor. Onun için geldiğinde hemen gitmeyecek. Kendisi için üç günlük dolu dolu bir program hazırladık. Genel başkanımıza her yönü ile Denizlimizi anlatacağız, sorunlarımızı dile getireceğiz, isteklerini kendisine aktaracağız. Gezi partimiz için ve ilimiz için çok faydalı olacak” dedi. Basın toplantısına Merkez İlçe Başkanı Ümit Bahtiyar ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faik Müftüler ile partililer katıldı. Genel Başkan Soylu’ya gezilerinde kalabalık bir partili gurubunda eşlik edeceğini anlatanİl Başkanı Bakırsoy, “Genel Başkanımız Süleyman Soylu 8-9-10 Mayıs 2008 tarihleri arasında Beyaz Yürüyüş olarak isimlendirilen Anadolu gezisi kapsamında ilimizi ziyaret edecek. Bizlerde bu kapsamda DP Denizli İlçe Başkanları ile bir araya gelerek görüşmeler yapacak ve bu 3 günü dolu dolu yaşamak adına yapacaklarımızı masaya yatıracağız. Türkiye’nin ve Denizli’nin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve sosyal sıkıntılar kapsamında Genel Başkanımız bilgiler sunacaktır. Ayrıca Genel Başkanımız Süleyman Soylu Denizli ziyareti kapsamında ilçelerimizi, beldelerimizi, odalarımızı ve bazı STK’ları ziyaret ederek sorunları dinleyecek ve çözüm noktasında bilgiler aktaracaktır” dedi.

Genel Başkanı dosya sunacaklar

Genel Başkan Süleyman Soylu’nun Denizli ziyaretinde merkez ilçe yönetimi tarafından hazırlanan dosyanın da kendisine sunulacağını anlatan Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faik Müftüler, “Ekonominin durumu hükümetin göstermek istediği gibi toz pembe değildir. Şu anda işçisinden emeklisine, memurundan çiftçisine, esnafından sanayicisine, toplumun her kesimi büyük bir sıkıntı içerisindedir. İşsizlik had safhadadır. Çiftçi ve sanayici artan maliyetler karşısında artık üretim yapamaz hale gelmiştir. Mevcut iktidar vatandaşın bu durumunu görmezden gelerek gerekli ekonomik tedbirleri almamaktadır” dedi.

Soylu’nun 3 günlük programı

Bu gece Denizli’ye gelecek olan DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nın programı yarın (8 mayıs) Karahayıt Colessea Otel’de kahvaltı ile başlayacağını anlatan İl Başkanı Zafer Bakırsoy,“Genel başkanımız10.30 – 12.00 Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret edecek. 12.30-13.00 saatleri arasında Servergazi Belediyesi’ni ziyaret edeceğiz. Daha sonra 13.00’de Buldan İlçesi’ne hareket edeceğiz, burada salon toplantısı gerçekleştireceğiz. Pazar ziyareti yapıp esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geleceğiz. Buldan ticaret Odası’nı da ziyaret ettikten sonra 16.00 – 17.00 saatleri arasında Sarayköy İlçesi’ni ziyaret edecek olan Genel Başkanımız Soylu, 18.00’de Denizli’ye gelecek.TMMOB’de toplantıya katılacak olan genel başkanımız yerel televizyon kanallarında da canlı yayınlara katılacak. 9 mayıs Cuma günü Demokrasi Meydanı’nda bulunan parti binası inşaatını gezecek olan genel başkanımız, ziraat ve sanayi odasını ziyaret edecek, Bayramyeri ve Kaleiçi esnaflarını ziyaret edecek. Ulu cami’de Cuma namazını kıldıktan sonra Pınarkent Beldesine geçeceğiz. 15.00’de de Çivril İlçesi’ne gideceğiz. Baklan, Boğaziçi, İsabey belediyelerini ziyaret ederek Denizli’ye döneceğiz. Collossea Otel’de parti yemeğimize katılacak. 4 mayıs cumartesi günü de Acıpayam İlçesi’ne bağlı Kelekçi Beldesi’ni ziyaret edecek olan genel başkanımız Acıpayam İlçesi’nde yapılacak salon toplantısının ardından İzmir’e dönecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı