REKLAMI GEÇ

DP listelerinde süpriz gelişmeler

DP listelerinde süpriz gelişmeler

Demokrat Parti Denizli Belediye Başkanı Avukat Mustafa Gürbüz’de belediye meclis adaylarını kamuoyuna tanıttı. Anavatan Parti İl Başkanlığı görevi yapan ve geçtiğimiz seçimlerde milletvekili adayı olan Mustafa Gürbüz, Demokrat Partisi çatısı altında Denizli Belediye Başkanlığı için yarışacak. Gürbüz’ün listesi ise esnaf ve sanayicilerden oluşuyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

< ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />29 Mart Yerel seçimleri için hazırlıklarını sürdüren Demokrat Parti aday belirleme konusunda uzun süre bekledi. Son dönemde Anap’lı Mustafa Gürbüz’de karar kılan DP, geçtiğiniz hafta düzenlediği toplantıyla Avukat Mustafa Gürbüz’ün Demokrat Parti’den Denizli Belediye Başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz dönem Ümit Bahtiyar ile mecliste temsil edilen Demokrat Parti, Bahtiyar’ın MHP’den Belediye Başkan adayı olmasıyla yeni aday arayışları içerisine girmişti. Bu aday arayışı içerisinde Mustafa Gürbüz’de karar kılan DP, önceki gün seçim kuruluna sunduğu meclis adaylarıyla ekibini tamamlamış oldu. Sanayici,esnaflar ve Denizli’nin sanınmış oda başkanlığının bulunduğu liste seçimlerde başkanlık için yarışacak.

İşte tanınan isimler

Gürbüz’ün listesinde yer alan en önemli isimler den biriside 1999 yapılan yerel seçimlerde DSP’den Denizli Belediye Başkan Adayı olan ve bir dönem il başkanlığı görevini yürüten İlker İlhan Ural. Bunun yanında liste de yer alan bir diğer önemli isimlerde oda başkanları. Bu oda başkanlarının arısında Emlakçılar Odası Başkanı Atilla Coşkun, Ayakkabıcılar Odası Başkanı İsmail Kaçaroğlu bulunuyor.

Listede şok istifa

Dün Merkez İlçe Seçim Kurulu’na, belediye meclisi üyesi aday listesinin verilmesinin ardından, listeden bir isim istifa etti. Listede yer alan Menderes Mutçalı, basın kuruluşlarına gönderdiği yazılı bir açıklama ile gördü lüzum üzerine, belediye meclisi üyeliği adaylığından istifa ettiğini duyurdu. Daha sonra Demokrat Parti’den gönderilen ve altında Menderes Mutçalı’nın isminin yazdığı basın bülteninde ise “Sağlık nedenlerimden dolayı adaylıktan istifa ediyorum. Bu konuda, kamuoyunda yanlış değerlendirmeler yapılmasını doğru bulmuyorum. Her zaman partimin yanında oldum. Şimdi de sağlığım ve işimin imkan verdiği ölçüde, partimin yanında olacağım” cümleleri yer aldı.

DP Denizli Merkez Belediye Meclis Üyeliği Adayları

DP Belediye Meclis Üyeleri

Server Munis  

İlker İlhan Ural

Okan Özgür    

Asım Demirtaş

Hamdi Alp Bulgur

Sevim Yalçıner          

Atila Coşkun   

Aşkın Altay     

Cumhur Güner

İsmail Kaçaroğlu

Hüseyin Özen  

Mehmet Ceyhan         

Mehmet Koç  

Ömer Ali Dağlar         

Ümit Özgür     

Hüseyin Piri     

Özden Kuran  

Azam Keçeli   

Kürşat Barut   

Süzer Kaymak

Bekir Yılmaz   

Serdar Ertekin 

Ali Yakın        

Mehmet Demirbilek    

Mehmet Işıktaş           

Muhammet Mehmet Bakan     

İbrahim Taş     

Hamit Özkan   

Arif Çağ          

Halil Reyhan    

Lütfi Kavlak    

Levent Balandız          

           

Kontenjan Adayları

Süleyman Koloğlu       

Hüseyin Çetinkaya      

İsmail Kızılhisar           

İsmail Lenger  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı