REKLAMI GEÇ

DP, sessizliğini bozdu

DP, sessizliğini bozdu

Belediye başkan adaylığı konusunda uzun süredir sessizliğini koruyan Demokrat Parti, üç belde adayını kamuoyuna tanıttı. Toplantıda konuşan Başkan Zafer Bakırsoy, “Bizi izlemeye devam edin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2009 Çarşamba, 01:00

Demokrat Parti, uzun süren sessizliğini bozarak, üç belediye başkan adayını açıkladı. DP Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın toplantı düzenleyen DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, iddialı oldukları üç beldede adaylarını açıkladı. Denizli’nin 88 seçim bölgesinin, yüzde 80’inde adaylarının belirlendiğini aktaran Bakırsoy, “Biz diğer siyasi partiler gibi önce adaylarla değil, meclis gruplarını oluşturmakla uğraştık” dedi.

‘Soylu, Şubat’ta gelecek’

Şubat ayının ilk haftasına kadar Denizli’nin tüm bölgelerinde, adaylarını belirleyeceklerini söyleyen Bakırsoy, “Adaylarımızı tamamladıktan sonda Şubat ayının ilk haftasında Genel Başkanımız Süleyman Soylu’nun da katılacağı bir toplantı ile tüm adaylarımızı kamuoyuna sunacağız. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

‘Gürbüz ile görüşüyoruz’

Denizli Belediye Başkan adaylığı konusunda bir soruyu da cevaplayan Bakırsoy, Denizli belediye başkanlığına Avukat Mustafa Gürbüz’ün aday gösterileceği konusunu yalanlamadı. Bakırsoy, “Görüşmelerimiz devam ediyor. Gürbüz’ün adaylığı konusu, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak” ifadelerini kullandı.

Bakırsoy, toplantıda Buldan Yenicekent Belediye Başkan Adayı Abidin Çatalkaya, Başkarcı Belediye Başkan Adayı Osman Tığ ve Kaklık Belediye Başkan Adayı Hüseyin Demir’i tanıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı