REKLAMI GEÇ

DP’de şok istifa

DP’de şok istifa

Demokrat Parti’nin çeşitli kademelerinde, 12 yıldır görev yapan işadamı Mehmet Ceşen, İl Genel Meclisi üye aday listesinde yer almamasına tepki göstererek, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Ceşen, partisine her zaman saygılı olduğunu, ancak listede yer alan isimlerin tabanı temsil etmediğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2009 Cuma, 01:00

Demokrat Parti İl Başkanlığı’nda şok istifa. Partide uzun süredir görev yapan ve partinin genç isimlerinden olan İşadamı Mehmet Ceşen, bugün düzenlediği toplantıyla partisinden istifa ettiğini açıkladı. 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, DP’den İl Genel Meclisi üyesi adayı olmak için partisine başvuran ve parti tarafından açıklanan listede isminin bulunmamasına tepki gösteren Ceşen, partisinden istifa etti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlediği toplantıyla istifasını açıklayan Ceşen, 12 yıldır, Demokrat Parti görüşü ve çerçevesinde hizmet verdiğini belirterek, “Partimde ilçe yönetim kurulu üyesiydim. Uzun yıllardır partim için her türlü çalışmayı yaptım. 29 Mart yerel seçimleri içinde partimden il genel meclisi adayı olmak izin başvuruda bulundum. Listeler açıklandığında isminin listede olmadığını gördüm. Bu çok normal bir şey. Ama listeye bakıldığında taban tarafından belirlenmeyen yeni isimlerin olduğunu fark ettim. Bu durum beni gerçekten çok üzdü. Parti tabanının kararına her zaman saygılı oldum ama bu durumda benim yapacak başka bir şeyim yok. Bunun için uzun yıllardır mensup olduğum partimden istifa ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı