REKLAMI GEÇ

DSP, bahar temizliği yapacak

DSP, bahar temizliği yapacak

Demokratik Sol Parti Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Değirmenci, halk içinden gelen meclis üyeleriyle yola çıktıklarını belirterek, “Denizli Belediyesi’nde 30 Mart sabahı, bahar temizliği yapacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Demokratik Sol Parti Denizli Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, 29 Mart yerel seçimleri için birlikte hareket edeceği meclis üyesi adaylarını, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’ndaki toplantıda tanıttı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya, DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, DSPİl Başkanı Özkan Fidan ve çok sayıda partili katıldı.

Adayların tanıtılmasından önce konuşan DSP İl Başkanı Özkan Fidan, DSP olarak her zaman halkla birlikte olduklarını ve bugün yapılan aday tanıtım toplantısıyla, Denizli’ye yıldızlarını tanıttıklarını söyledi. Artık halkın DSP’ye ihtiyaç duyduğunu belirten Fidan, “DSP olarak tüm bölgelerden adaylarımızı belirledik. Sizler de görüyorsunuz ki hepsi başarılı ve halkın içerisinden gelmiş insanlar. Biz, birlik içerisinde olursak ve birlikte çalışırsak, 30 Mart sabahı istediğimiz hedefe ulaşmış olacağız. Bu hedefe sadece biz değil, halk da ulaşmış olacak” dedi.

Ülkede yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen illerin başında Denizli’nin geldiğini belirten DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, “Şu anda Denizli halkı aç, Denizli halkı işsiz, Denizli halkı mutsuz durumda. Bizler de bu duruma bir dur demek, halka AKP iktidarının yaptığı yanlışları aktarmak için görev başındayız. Eğer halk, AKP’yi yeniden seçerse 1 Nisan’da, zamlar yürürlüğe girecek. Bunu nedenle, AKP’nin önüne geçmek için 29 Mart’ta AKP’ye büyük oy kaybı yaşatmamız lazım. Bunun için de halkın desteğine ihtiyacımız var. Bunu da çalışarak, halka yaşananları anlatarak yapacağız” dedi.

Toplantıda son olarak söz alan ve kendisi için hazırlanan müzikle sahneye çıkan DSP Denizli Belediye Başkan Adayı Mustafa Değirmenci de Denizli için önemli projelerinin bulunduğunu ve bunların 3 tanesi bugün paylaşmak isteğini belirtti. Denizli’nin en önemli sorununun ulaşım olduğunu ifade eden Değirmenci, “Biz dünyanın en ucuz ve güvenli taşıma sistemini getireceğiz. Bu, elektrikle çalışan bir raylı sistem olacak. Denizli için de en uygunu budur. Dev alt yapı projeleri diyorlar… Biz Avrupa’daki yeraltı şehri gibi olan alt yapı projesini Denizli’de uygulayacağız. En büyük projemiz de halkımıza temiz ve sağlıklı suyu sunmak için yapacağımız çalışma olacaktır” dedi. İleriki günlerde projelerini halka sunacaklarını belirten Değirmenci, 30 Mart sabahı Denizli Belediyesi’nde bahar temizliği yapacaklarını söyledi. Değirmenci’nin açıklamasının ardından, DSP belde belediye başkan adaylarıyla, belediye meclis üyesi adayları kamuoyuna tanıtıldı.

DSP Denizli Merkez Belediye Meclis Üyeliği Adayları

Mustafa Değirmenci Başkan adayı, Süleyman Yaşar Akduru, Kerem Tahir Üzelce

Feza Otçu, Türkan Gür, Mustafa Çömlek, Mustafa Cihat Beltekin, Tahir Tunçkın

Yavuz Acar, Gamze Tuğ, Şinasi Aykut, Sevgi Kıyak, Sadık Evgin, Neşe Aktaş, Derya Taydaş, Dürdane Kar, M. Emin Karatay, Mehmet Demir, Hasan Çetin, Mehmet Ünsal

Muzaffer Onay, Ömer Şimşek, Ahmet Belenköylü, İzzet Tosun, Hasan Kovar, İdris Akyol

Arif Kaya, Bayram Yıldız, Halil Yılmaz, Süleyman Akdaş, Serhat Çalış, Tayfun Gültekin

Mehmet Ulubaşoğlu, Ramazan Tire, Cemil Arılık, Ömer Güleç, Fuat Şentürk, Ramazan Kayhan.

Kontenjan Adayları: Saim Mamaklı, Abdurrahman Çelik, Hüseyin Gür, Ergün Çelik,

DSP Denizli Merkez İl Genel Meclis Üyeliği Adayları: İsmet Kayhan, Ümmühan Ahılık

Şerife Akkuş, Ünal Kacar, Safiye Tıngır, Abdullah Erentürk, İlhan Ünver, Abdulbaki Yıldız

Cengiz Tanrıyagüven.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı