REKLAMI GEÇ

“En iddialı partiyiz”

“En iddialı partiyiz”

DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, DP’nin, 29 Mart seçimlerinde, en iddialı parti olduğunu söyledi. Bakırsoy, “Bizi izlemeye devam edin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Demokrat Parti Denizli İl teşkilatı, 9. aday tanım toplantısında 3 belde belediye başkan adayını daha açıkladı. Parti binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısında, DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, “Tüm halkımız gayet iyi biliyor ki Demokrat Parti, 29 Mart seçimlerinin en iddialı partisidir. Ulusal basın, Demokrat Parti’ye yer vermese de, genel anlamda yerel basının ve halkın, partimize olan teveccühü her geçen artmaktadır. Ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de en ciddi adaylarla seçim hazırlıklarını sürdüren ve bu seçimlerin en ciddi ve en iddialı partisi Demokrat Parti’dir. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

İl Başkanı Zafer Bakırsoy, 3 dönemdir İsabey’de belediye başkanlığı yapan Mehmet Öztürk’ü yeniden belediye başkan adayı seçtiklerini, Kızılcabölük Belediye Başkan Adaylarının İnşaat Mühendisi Kemal Kocayiğit ve Uzunpınar Belediye Başkan Adaylarının ise Tahir Öztürk olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı