REKLAMI GEÇ

“Hükümet, Ege’yi kaderine terk etti”

“Hükümet, Ege’yi kaderine terk etti”

Türkiye Partisi İzmir İl Başkanı Hakan Yıldırım, hükümetin Ege Bölgesi’ni kaderine terk ettiğini ileri sürdü.

/ DENİZLİHABER / 1 Eylül 2009 Salı, 17:04

Türkiye Partisi’nin Ege Bölgesi’ndeki il başkanları, Kelleci Kardeşler Restoran’da verilen iftarda bir araya geldi. Türkiye Partisi (TP) Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı’na; Türkiye Partisi Denizli İl Başkanı İmdat Aday, Muğla İl Başkanı Muammer Aldağ, Afyonkarahisar İl Başkanı Hakan Şeref Olgun, Manisa İl Başkanı İbrahim Ethem Battal, Aydın İl Başkanı Servet Ülger, Uşak İl Başkanı Kadir Tosuncuk, İzmir İl Başkanı Hakan Yıldırım ve TP Denizli İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan TP İzmir İl Başkanı Hakan Yıldırım, Ege ekonomisinin can çekiştiğini savunarak, şöyle dedi: ”Sanayici can çekişiyor. Çiftçi ve hayvancılıkla uğraşanlar bitmiş durumda. Ege’de esnaf kepenk indirmekte. Uşaklı battaniyeci, Denizlili tekstilci, Manisalı üzümcü, Aydınlı pamukçu, Muğlalı turizmci, Balıkesirli mermerci, Afyonlu sucukçu, İzmirli esnaf bitik durumda. Ege’nin hali, bu hükümetle bu” dedi.

Yıldırım, çözümün ekonomiyi iyi bilen Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener’in oluşturduğu parti programındaki yol haritasında olduğunu savundu. Hükümetin içi boş dosyalarla ortaya çıktığını iddia eden Hakan Yıldırım, demokratik açılım sürecinin ne olduğunu hükümet üyelerinin dahi bilmediğini dile getirerek, ”Ne yapacaklarını, nasıl yapacaklarını ve amacın ne olduğunu kendileri dahi bilmiyorlar. Bunun da çözümü, 1999-2004 yılları arasında, doğuda tek bir kuşunun dahi atılmadığı dönemde bakanlık görevinde bulunan Abdullatif Şener’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yönelik olarak uyguladığı ekonomik ve siyasi politikalardır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı