REKLAMI GEÇ

İnceler, Sarıgül’ün partisinde!

İnceler, Sarıgül’ün partisinde!

Uzun bir süredir siyasetten uzak kalan Osman İnceler, Mustafa Sarıgül’ün Türkiye Değişim Hareketi Partisi’nin Denizli Merkez İlçe Başkanı oldu. İlk basın açıklaması ise çok ağır bir eleştiriye sahne oldu.

/ DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2009 Perşembe, 18:13

Anavatan Partisi ve Demokrat Parti’de üst düzey yöneticilik yapan Osman İnceler uzun süredir siyasetten uzak duruyordu. Mustafa Sarıgül’ün kurmuş olduğu parti Türkiye Değişim Hareketi ile tekrar siyasete hızlı bir giriş yaptı. Merkez Parti olduğunu açıklayan Mustafa Sarıgül’ün Denizli Teşkilatında Merkez İlçe Başkanı olarak siyasete hızlı bir giriş yapan Osman İnceler ilk basın açıklamasını AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar’ın ‘DTP İktidar Olsun, Bırakın Ne Mutlu Kürdüm Desinler’ açıklamasına sert bir karşılık vererek yaptı. İşte Osman İncelerin Basın açıklaması.

Ak Parti İl Başkanı Sn Bilal Uçar’ın yapmış olduğu talihsiz açıklamayı okuyunca şok oldum.Üzülerek ifade ediyorum ki siyaset kurumunda ancak bu kadar büyük bir gaf yapılarak hizmet etmek için demokrasinin gereği olan siyasi partiler ancak bu kadar küçültülebilirdi.Yedi yıl aktif siyaset yaptım.Bu güzelim vatan toprağında TÜRK,KÜRT,LAZ,ÇERKEZ,BOŞNAK ayrımı yapmadan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinde bugüne kadar bu ayrım hiç yapılmadı.Kürdü,Türkü,Lazı,Çerkezi hepsi kardeşce yaşamasını bildi ve ilelebette böyle olacaktır.Ne yazık ki yıllardır ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara hep göğüs gerilerek mücadele edilerek aşmasını bilmiştik.Ne yazık ki son zamanlarda bu oyunu oynayacak figüranlar bulunmuş ki film tekrar gösterime alınmak isteniyor ama asla bu ülkeyi bölemeyecekler sevgili Türk halkı bu filmi seyretmeyecek ve ilk seçimlerde oynanmak istenen filmi gösterimden kaldıracaktır.Türkiye bütündür.Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu bayrağın dalgalandığı her yerde Türkü,kürdü,lazı,çerkezi Kurtuluş savaşında , Çanakkale’de nasıl omuz omuza şehit olmuşsa bundan sonrada bir karış toprak için şehit olmaya hazırdır. 35 bin şehidin katili olan Öcalan’ın partisi DTP hiçbir zaman iktidar olmayacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı