REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Lideri Akşener geliyor

İYİ Parti Lideri Akşener geliyor

İYİ Parti Lideri Meral Akşener yarın Denizli’ye geliyor. Parti merkezinin açılışını gerçekleştirecek olan Meral Akşener vatandaşlarla buluşacak, bazı temaslarda bulunacak. İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, tüm Denizli halkını bu özel buluşmaya davet ettiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2018 Cuma, 12:05

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, yoğun bir program için Denizli’ye geliyor. 10 Şubat Cumartesi günü Saat 11.00’de tüm hazırlıkları tamamlanan İYİ Parti İl Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek olan Meral Akşener, burada vatandaşlar ile de kucaklaşacak.

Açılışın ardından il ve ilçe teşkilatları ile bir araya gelecek olan İYİ Parti Lideri, çalışmalara ilişkin bilgi alacak.

Denizli programına vatandaş buluşmalarını da ekleyen İYİ Parti Lideri Akşener, bazı ziyaretler ve temaslarda da bulunacak.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ”
Meral Akşener’i Denizli’de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Yasin Öztürk, bu özel buluşmaya tüm Denizlilileri davet etti.

İYİ Parti’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de büyük bir heyecan yarattığını ifade eden Öztürk, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in Denizli ziyareti tam bir şölen havasında gerçekleşecek. İl Merkezimizin açılışını yapacak olan Liderimiz, vatandaşlarımızla da buluşacak. Tüm Denizli halkının şölenimizde yanımızda olacaklarına inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı