REKLAMI GEÇ

İYİ PARTİ SAHAYA İNDİ

İYİ PARTİ SAHAYA İNDİ

Denizli’de teşkilat oluşumunu tamamlayan İyi Parti sahiyi indi. Partinin kurmayları şimdiden seçim çalışmalarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 12:09

Meral Akşener önderliğinde kurulan ve Denizli’deki teşkilatlanmasını kısa süre önce tamamlayan İyi Parti’de saha çalışmaları başladı.

Denizli’de ayağına gidilmeyen kimse kalmasın isteyen İyi Partili kurmaylar ayakkabı eskitmekte kararlı. İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı da sahaya inen kurmaylardan biri olarak göze çarpıyor. Bir yanda Denizlispor yöneticiliği diğer yanda partinin il başkan yardımcılığı görevini yürüten Çıtışlı, “Genel başkanımızın koltuk değil ayakkabı eskitiyoruz söylemine uygun olarak sahalara indik” dedi.

Çıtışlı ilk ziyareti ise Huzurevi’ne gerçekleştirdi.

Çıtışlı, yaşlıların ülkemizi geçmişten geleceğe taşıyan önemli emanetler olduklarını belirterek, “Yaşlılarımızı hiç bir zaman için unutmadık, unutmayacağız. İlimizde bulunan huzurevinde kalan yaşlılarımızla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduk. Onların tatlı sohbetleri ve hayat tecrübelerinden istifade ettik. Bundan sonraki süreçlerde de ziyaretlerine gelerek onların hayır dualarını almaya devam edeceğiz” dedi.

Huzurevi sakinleri ise, bir sonraki ziyareti hasretle beklediklerini dile getirip İYİ Parti’lilere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı