REKLAMI GEÇ

KARDAK KAHRAMANI TÜRKŞEN ÇİVRİL KONGRESİNDE

KARDAK KAHRAMANI TÜRKŞEN ÇİVRİL KONGRESİNDE

İyi Parti, Çivril’de bugün ilçe kongresi gerçekleştiriyor. Kongrenin divan başkanlığını Kardak Kahramanı Ali Türkşen yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2018 Pazar, 14:35

Denizli’de teşkilatlanmasını tamamlayan İyi Parti, ilk olağan kongrelerini gerçekleştiriyor. Partide bugün Çivril ilçe kongresi yapılıyor.

Kongreyi İyi Parti İl Başkanı Yasin Öztürk ve il teşkilatı yöneticileri de takip ediyor. Kongrenin en önemli konuğu ise İyi Parti kurucularından Kardak Kahramanı emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen…

Türkşen’in kongrede divan başkanı olacağı kaydedildi. Dün Genel Başkan Meral Akşener’in Denizli ziyareti ile birlikte kente gelen Türkşen, Çivril kongresinde katılmak üzere Denizli’de kaldı.

TÜRKİYE ONU İYİ TANIYOR
Özellikle son yıllarda adı Balyoz kumpas davası ile anılan Türkşen, 1996 yılında Türkiye ve Yunanistan arasında çıkan Krdak Krizi’nde etkin görev alan isimlerden biri olarak hatırlanıyor. Tim komutanı olarak komando birliğinin başında Kardak kayalıklarına çıkarma yaparak, Yunanistan makamlarını şoke eden ve Türkiye’de kahraman olarak anılmaya başlanan Türkşen, FETÖ / PDY yapılanmasının hukuk katliamı kumpaslarla içeri attığı Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının öne çıkan isimlerinden biri olarak kayıtlara geçmişti. 3,5 yıl kaldığı Hasdal Askeri Ceza ve Tutukevi’nden, suçsuzluğunu ispatlayıp çıktıktan sonra ‘Kardak’ta Kahraman Hasdal’da Esir’ kitabını yazan Ali Türkşen 2015’te Deniz Kurmay Albay’ken askerliği bırakmıştı. Atak Akademi’nin kurucularından olan Türkşen İyi Parti’nin de kurucuları arasında yer alarak siyaset sahnesine adım attı. Gittiği her yerde ilgi ile karşılanan Türkşen, Denizli’de de partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ÇORBACIOĞLU TEK LİSTE İLE
Türkşen’in divan başkanlığını yaptığı kongreye tek liste ile gidileceği öğrenildi. İlçenin eski belediyelerinden Işıklı’da belediye başkanlığı görevinde bulunan halen Çivril Belediye Meclis Üyesi olan İsmail Çorbacıoğlu’nun yeni ilçe yönetimi ile birlikte üyelerin karşısına çıkacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı