REKLAMI GEÇ

Keskin, “DEVLET” dedi

Keskin, “DEVLET”  dedi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, 4 Kasım’da yapılacak MHP’nin 10. Kurultayının Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde sonuçlanmasını temenni ettiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2012 Salı, 12:56

Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydeden MHP’li Keskin, “Ülkemizi sıfır terörle hükümetimizden devir alan Recep Tayyip Erdoğan hükümeti, yanlış iç ve dış politikalar sonucu her gün yüreklerimizi yakan şehit haberlerini aldığımız günlere geri getirmiş, dış politikada iflas etmiş, hatta Suriye bataklığına saplanmış, milli gururumuz ayaklar altına alınmış bir dış politika ile yaşar hale geldiğimiz, Büyükşehir belediye kanunu ile eyalet sistemine, buradan da bölünmeye gidecek yasanın dayatıldığı şu günlerde biz Müslümanlar için, müstesna bir gün olan kurban bayramımıza Yüce Allah’ın izni ile kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerimizin hemşerilerimize, milletimize hayırlar getirmesini, sıkıntılı günlerden en kısa zamanda kurtulmamıza vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

MHP’nin önümüzdeki hafta sonu yapılacak büyük kurultayına da değinen Keskin, “4 Kasım’da MHP camiasını ve dolayısıyla Türk milletini yakından ilgilendiren, Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 10.uncu kurultayında, bilginin, birikimin ve tecrübenin, kısacası bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde sonuçlanmasını, MHP’nin iktidar yolunda yürüyeceği görüşü ve temennisi ile hayırlara vesile olmasını temenni eder, başarılar dilerim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı