REKLAMI GEÇ

“Demokrasi bayramı yaşanacak”

“Demokrasi bayramı yaşanacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP’nin 4 Kasım Pazar günü yapılacak 10. Olağan büyük kurultayında demokrasi bayramı yaşanacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2012 Cuma, 11:24

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yeniçeri, 4 Kasım’da Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek kurultaya tüm Denizlilileri davet etti.

Yeniçeri, “Ülkemizin kritik bir dönemeçten geçtiği günlerde yapılacak olan kongremizin Türk Milletinin geleceği anlamında oldukça önemli olduğu aşikardır. Tam bir demokrasi şölenine dönüşen kongremize halkımızın katılımlarını bekliyoruz. Ve tüm Türk milletine sesleniyoruz; Sen, yüzyıllardır Türksüz ve Müslümansız bir Anadolu hayali kuran, “haç”lıların hayallerini yıkansın. Alparslan’ın açtığı kapıdan girilen kutlu yurdu Kılıçarslan inancı ve direnciyle koruyansın. Alparslan’ın madde ve mana mirasının Diyojen bozuntusu müteahhit zihniyetlerce dillerine dolandığı vakitte, Alparslan’ı Kılıçarslan gibi anlayıp, sahip çıktığını gösterensin” dedi. 4 Kasım’da gerçekleştirilecek kongrede Denizli’den 20 delege oy kullanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı