REKLAMI GEÇ

Kaplan, adaylığını açıkladı

Kaplan, adaylığını açıkladı

26 Temmuz’da yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Kongresi öncesi Zafer Kaplan il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2009 Cuma, 17:54

MHP’nin il binasında, bir grup partili ile basın toplantısı düzenleyen Kaplan, il başkanı seçilmesi durumunda öncelikli hedefinin MHP’yi tek başına iktidara taşımak için var gücüyle çalışmak olacağını söyledi.
Konuşmasında iktidarı eleştiren Kaplan, “7 yıldır ülkemizi yöneten AKP zihniyeti maalesef sınıfta kalmış, hem iç politikada, hem de dış politikada tamamen teslimiyetçi dış güçlerin AB kriterleri adı altında ülkemiz yönetimine egemen olmaya başlamışlardır. Ekonomik kriz nedeniyle pek çok işyeri kapandı, işsizlik çığ gibi büyüdü, intihar eden insanlar, dağılan yuvalar oldu. Peki bütün bu olanlara karşı tedbir alınıyor mu? Hayır. Hükümet askerle, yargıyla uğraşmayı tercih ediyor ve kendi amaçlarına hizmet ediyor. Ekonomi onlar için hiç önemli değil. Türkiye’nin bugün ve yarınını düşünen yok. Öte yönden bu gidişle satamayacakları yer de kalmayacak. Mayınlı arazinin bile 49 yıllığına kiralanmak istenmesini en son örnek olarak verebiliriz. Hiçbir devirde devlet kavramı ve kurumlarını hedef alan böyle bir yıkıma şahit olunmamıştır. Bu nedenle AKP hükümetinin içine düştüğü teslimiyet ve acizden güç alan iç ve dış tahriklerin, iç bünyemizi kemirmesine ve Türkiye ufkunun karartılmasına asla izin verilmemelidir. Çünkü bu aziz vatan hepimizindir” dedi.
Ülkedeki kötü gidişi MHP’nin durduracağını kaydeden Kaplan, “Bugüne kadar hep, Denizli hak ettiğini alacak, denildi. Hak ettiğini almak bir yana, ilimiz teşvik dışı bırakıldı. Din ve vicdan sömürüsüyle, mağduriyet görüntüsüyle ülkemiz insanının o yüce vicdani duygularına hitap ederek, onu yoksullaştırıp kendine muhtaç hale getirerek oy avcılığına devam edenler bunun hesabını mutlaka verecekler. Bu hesabı da milliyetçiler, yani Türkiye sevdalıları soracak. Fakat hesap sormak için önce iktidar olmamız gerekiyor. İşte bu birlik ve beraberliği sağlamak, iktidar olmak ve Denizli’de etkin siyaset yapmak için ve onurlu bir siyaset için il başkanlığına adayım. Amacım vatanıma, milletime ve partime en iyi şekilde hizmet etmektir. Partimin iktidara geçmesi ve Türkiye’nin bu zorlu dönemeçten geçmesi için çok çalışacağım. Bu konuda ekibime güvenim de sonsuz. Çünkü kötü gidişi durdurmak Türk Milliyetçileri ve güçlü bir ekiple mümkün olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı